Nemzetközi gyermektábor Németországban

Oderlandcamp Egyéb

A Wemsical Serbia, a francia Co’Anim és a német tjfbg nemzetközi tábort szervez 10-13 éves gyerekek számára, július 26-tól augusztus 3-ig. Ha szeretnél megismerkedni a francia és német nyelvvel és kultúrával, jelentkezz!

Mi vár Rád az Oderlandcampban?

Ez nem egy hagyományos nyelvi tábor, inkább a játék, és a közös idő az, ami által betekintést nyerhetsz a másik országból érkezők nyelvébe és kultúrájába. A különféle nyelvi animációk révén jobban megismerjük egymás nyelvét, más népek hagyományos játékait, étkezésekkor pedig más országok és népek konyháját ízleljük meg. A különböző műhelymunkákon íjászkodni tanulunk, esténként tábortűz mellett sütögetünk és énekelünk. Július 30-án Frankfurt an der Oderba kirándulunk.

Hol?

Oderlandcamp Falkenhagen, August-Bebel-Straße 37, 15306 Falkenhagen, www.oderlandcamp.de

A tábor Falkenhagen Oder-Spree községben található, a helyet erdők, tavak és szántóföldek veszik körül. A vidék lehetőséget nyújt élménypedagógiai és természetpedagógia aktivitásokra, és a táborban is módunk van különböző sportokat űzni, például focizni vagy röplabdázni. A gyerekek vegyesen, 10 személyes sátrakban éjszakáznak.

Mikor?

2018. július 26-tól augusztus 3-ig.

A tábor díja

219 euró (amiből 130 eurót utólag visszatérít a német partner) + utasbiztosítás.

A tábor ára magába foglalja a szállást, napi háromszori étkezést és uzsonnát, minden foglalkozás, délutáni és esti program díját.

Kiutazás busszal, 2 pedagógussal (némettanárok), indulás Magyarkanizsáról.

Jelentkezni e-mailben lehet, amelyben írják meg a gyerekekről a legfontosabb információkat (név, életkor, lakhely, esetleges speciális ételigény), az e-mail tárgya: Oderlandcamp.

Létszám

Minimum 10 jelentkező esetén tudunk részt venni a táborban.

Ha további kérdéseitek vannak, írjatok!

Jelentkezési határidő: július 3.

 

Forrás: VajdaságMA