Nagy karácsonyi rajzpályázat

Online tér Hazai

A Szalay Könyvek kiadó az idei évben egy rendhagyó rajzpályázatot indít, mely reményeink szerint sok-sok kisgyermek és felnőtt számára okoz örömöt. Rajzpályázatunknak „Az én kedvenc állatom” témát választottuk, hiszen a gyermekek és állatok között különleges, láthatatlan kapocs van. A rajzolás csodálatos dolog, számos jótékony testi és lelki hatása van. Fejleszti a kreativitást, serkenti az önkifejezést.
A pályázatot 3-10 évesek részére hoztuk létre.

Rajzpályázatunkra bármely technikával készített rajzokat fogadunk, készüljön az ceruzával, legyen az festett anyag, ragasztott kép, montázs, vegyes technika stb. A4 méretű lapra készült pályázatot kérünk, fehér háttérrel!
Minden nevező egy digitális formában letölthető és nyomtatható formátumú Emléklapot kap, továbbá minden kategóriában szakmai zsűri és közönségszavazás által kiválasztásra kerülnek a legjobb rajzok az alábbiak alapján:
1. kategória: 3-4 év
  • 10 legjobb rajz a szakmai zsűri szerint
  • 10 legjobb rajz közönségszavazás által
2. kategória: 5-6 év
  • 10 legjobb rajz a szakmai zsűri szerint
  • 10 legjobb rajz közönségszavazás álta
3. kategória: 7-8 év
  • 10 legjobb rajz a szakmai zsűri szerint
  • 10 legjobb rajz közönségszavazás által
4. kategória: 9-10 év
  • 10 legjobb rajz a szakmai zsűri szerint
  • 10 legjobb rajz közönségszavazás által

Tehát összesen 80 pályázat kerül kiválasztásra (a szakmai zsűri és közönségszavazat által), akik értékes könyvcsomagot nyernek! Továbbá a 10 legjobb rajz bekerülhet, egy a jövőben megjelenő kiadványunkba, így 10 kicsi gyermek lehet a jövő illusztrátora! A nyertes pályázókat a feltöltő által megadott e-mail címen értesítjük.

A pályázatok feltöltésénél szükséges a gyermek intézményének megnevezése, mivel 1 szerencsés intézmény egy kirándulást nyerhet sorsolás alapján.
A pályázatok beküldéséhez regisztráció szükséges. A regisztráció nagyon fontos, mert ez alapján tudjuk azonosítani a pályamunkákat, az eredményeket jelezni és e-mail formájában tájékoztatni a nyerteseket.

A rajzpályázatok beküldési határideje: 2021. november. 30.

További információk: https://szalaykonyvek.hu/rajzpalyazat