#Mutimitdolgozol

Hazai
#Mutimitdolgozol

pályázati kiírás
FELHÍVÁS

A BT (British Telecommunications) pályázatot hirdet #Mutimitdolgozol címmel az általános iskolák alsó tagozatos diákjai számára.

PÁLYÁZAT LEÍRÁSA
Ti is büszkék vagytok anyukátokra vagy apukátokra? Felnéztek rájuk a munkájuk miatt? Mutassátok meg nekünk, hogy miért! Induljatok el #Mutimitdolgozol pályázatunkon, pályázzatok egyénileg vagy csoportosan, és nyerjetek az osztályotoknak akár 200 ezer Ft értékű ajándékutalványt!

A pályázat célja
A #Mutimitdolgozol verseny célja az, hogy a gyerekek megmutassák, mennyire büszkék a szüleikre és felnéznek rájuk a munkájuk miatt.

Kik pályázhatnak?
Pályázni az általános iskola alsó tagozatos diákjainak lehet egyénileg vagy csoportosan. Egy osztályból maximum 3 db pályázatot fogadunk el.

Milyen témában lehet pályázni?
Mit dolgozik anya/apa? Mutassátok be, hol, milyen környezetben dolgozik, mivel foglalkozik, hogyan telik egy napja a munkahelyén! Mutassátok be, hogy miért vagytok büszkék a munkájukra!

Milyen formában lehet pályázni?
Bármilyen műfajjal lehet nevezni: rajzok, festmények, szelfik, vlogok, videók, podcastok, elektronikusan megörökített versek, színdarabok stb.

Hogyan kell leadni a pályázati anyagokat?
A pályázati anyagokat a pályázóknak a British Telecommunications Mutimitdolgozol oldalán keresztül kell feltölteniük. A Mutimitdolgozol oldal a http://bit.ly/mutimitdolgozol linken keresztül érhető el. 

A pályázatokat az alábbi formátumok valamelyikében várjuk:
– kép (jpg, png, Instagram link)
– video: Youtube-ra, Vimeora, Facebookra, vagy Instagramra feltöltött mozgókép linkje 
– szöveg 

Az oldalon a pályázóknak a pályázati anyag feltöltése mellett a pályázatok azonosításához és a nyereményjáték lebonyolításához szükséges adatokat is meg kell adniuk:

Egyéni pályázó
– Pályázó neve
– Kapcsolattartó szülő/tanár neve
– Kapcsolattartó email címe
– Város
– Iskola neve
– Osztály (pl. 3.A)

Csoportos pályázó
– Pályázó csapat neve
– Kapcsolattartó szülő/tanár neve
– Kapcsolattartó email címe
– Város
– Iskola neve
– Osztály (pl. 3.A)

A pályázat időzítése
Pályázati időszak: 2018. november 19-január 7.
Közönségszavazás: 2018. november 19-2019. január 14. 
Eredményhirdetés: 2019. január 28.

Zsűri
A beérkező pályaműveket egy szakemberekből álló zsűri bírálja el. A zsűri választja ki az első három helyezett alkotást.

Közönségszavazás
A pályázat oldalának látogatói (http://bit.ly/mutimitdolgozol) szavazhatnak a számukra legszimpatikusabb alkotásokra. Szavazni bárki tud, aki Facebook fiókkal rendelkezik. Szavazni 2018. november 19. és 2019. január 14. között lehet. Egy felhasználó az egész játék során minden nap, alkotásonként naponta egyszer szavazhat. A legtöbb szavazatot kapott alkotás közönségdíjban részesül.

Díjak
– 1. helyezett: 200 ezer Ft értékű sport ajándékutalvány
– 2. helyezett: 100 ezer Ft értékű sport ajándékutalvány
– 3. helyezett: 75 ezer Ft értékű sport ajándékutalvány
– Közönségdíj: 50 000 Ft értékű sport ajándékutalvány.

A pályázati feltételek és a játékszabály megtalálható a http://bit.ly/mutimitdolgozol oldalon.