Minden szava arany – videós pályázat

Felvidék Külhoni

december 3. – december 31.

 

A pályázat mindenki számára nyitott, aki betöltötte a 14. életévét, és még nem múlt el 30 éves, elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be. Beküldési határidő: 2021. december 31. – a határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

  • Téma: kérdezzük meg nagyszüleinket, időseinket, hogyan kell és érdemes élni! Mi a fontos az életben? Mivel lehetne motiválni a fiatalokat? A pályázó olyan idős személlyel készítsen videót, akire felnéz, aki motiválja. A leginspirálóbb történetek, saját élettapasztalataik, saját életpéldájuk alapján.
  • A pályázatra amatőr filmeket várunk, maximum 3 perc hosszúságúakat, az ennél hosszabb pályázati anyagokat nem áll módunkban elfogadni.
  • A videót a pályázónak YouTube-ra kell feltöltenie nyilvános vagy a link birtokában megtekinthető, nem listázott formában.
  • Nevezési díj: nincs
  • Egy pályázó egy videóval nevezhet.
  • A pályázati kiírásnak vagy a témának nem megfelelő anyagokat nem áll módunkban elfogadni, a pályázati anyagokat a szakmai zsűri saját szempontrendszere alapján szűri.

Dédszüleink, nagyszüleink, időseink igazi példaképek. Olyan értékrendet képviselnek, amely igazi kincs a mai rohanó világban. Történeteik például szolgálnak a fiatalok számára. Tapasztalataik lehetővé tették, hogy a legnehezebb időszakokat is átvészeljék – fel nem adásban, szeretetben, boldogságban.

Mutassuk meg együtt, hogy milyen nagy becsben tartjuk időseink gondolatait! A Minden szava arany videós pályázat azzal a céllal jött létre, hogy dédszüleink, nagyszüleink, vagy a környezetünkben élő idősek elmondhassák a nagyközönségnek, hogy hogyan kell, és hogyan érdemes élni. Várjuk azokat a motiváló, inspiráló gondolatokat, amelyeket a szépkorúak saját élettapasztalataik, életpéldájuk alapján fogalmaznak meg.

Jelentkezés az alábbi linkről: