Mesterecset pályázat

Budapest Külhoni

Vasárnapig várja az alkotásokat a hetedik alkalommal meghirdetett Mesterecset pályázatára a Magyar Államkincstár.

 A Magyar Államkincstár MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a hagyományos alkotási módokkal készült rajz, festmény, fotó, kollázs, képregény vagy makett pályaműveket óvodástól középiskolás korig négy kategóriában, a digitális alkotási móddal készült alkotásokat pedig korosztálytól függetlenül egy kategóriában várják. Ebben az évben két téma közül lehet választani: az egyik a Családom és a Kincstár, a másik pedig az Így takarékoskodik egy szuperhős – olvasható a közleményben.

“Arra bíztatunk mindenkit, hogy beszélgessenek a pénzügyi tudatosság fontosságáról, hogy családjuk milyen módon kapcsolódik a Kincstárhoz, ezt pedig minél kreatívabb módon mutassák be alkotásaikban. A határidő meghosszabbításával pedig szeretnénk lehetőséget adni, hogy január első felében is alkothassanak a résztvevők” – idézi a közlemény Tavaszi Zsoltot, a Magyar Államkincstár elnökhelyettesét.

A közleményben emlékeztetnek, hogy a díjazás kategóriánként történik majd és mind az öt kategóriában az első helyezett 150 ezer forint, a második helyezett 100 ezer forint, míg a harmadik hely birtokosa 50 ezer forint értékű műszaki áruházban levásárolható utalványt vihet haza.

A részvételi feltételekkel és a pályázattal kapcsolatban a www.mesterecset-palyazat.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

  (MTI/Felvidék.ma)