Marketing Diamond Awards

Hazai
Marketing Diamond Awards

Mutassa be marketingtevékenysége eredményeit, s nyerje el azzal a Magyar Marketing Szövetség szakmai elismerését, a “Marketing Diamond” védjegyet!
Keressük az Év Marketingaktív Vállalkozását (megbízói oldal) és az Év Ügynökségét (ügynökségi oldal)!
A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketing büdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében.

Ezentúl a szakmai díjak nem csak a nagy ügynökségek és a nagy márkák kiváltsága!
A Marketing Diamond Awards nem csak ebben különbözik a többi szakmai díjtól, hanem a zsűrizési módszer tekintetében is. A zsűrit kibővítettük, az ügynökségi szakemberek mellé felkérésre kerültek a megbízói oldal TOP 50 legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetői is. Az új zsűritagok csatlakozásával megvalósíthatóvá vált, hogy a pályázatok értékelésekor az ügynökségi szakemberek a megbízói oldalról benyújtott pályázatokat, míg az ügynökségek által benyújtottakat a megbízói oldalt képviselő zsűritagok fogják értékelni. A díj ezáltal is lehetőséget biztosít a kisebb ügynökségeknek, hogy bemutatkozzanak a nagy márkákat képviselő marketingvezetők előtt, valamint a marketing-aktív vállalkozásnak, hogy sikeres marketingtevékenységüket a szolgáltatói oldal képviselőivel megismertessék és elismertessék.

Mutasd meg szakmai munkásságod a marketingszakma elismert személyiségeiből álló zsűritagjainak!
A megbízói oldal zsűritagjai felkérés alatt állnak.
A megrendelői oldal által benyújtott pályázatokat az ügynökségi, szolgáltatói világból álló zsűritagok fogják elbírálni, akik szintén felkérés alatt állnak.

Kategóriák, beküldendő pályamunkák:
Tizenegy kategóriában lehet pályázni, a 2018. október 1. és 2019. október 31. között megvalósított aktivitásokkal. A pályázó cégeknek be kell mutatniuk a megvalósított marketingtevékenység előkészítésének, megvalósításának és eredményessége értékelésének folyamatát!
Kerüljön fel céged a Diamond List -re!
A ranglista azokat az ügynökségeket, marketing-aktív vállalkozásokat mutatja be, akik az elmúlt négy évben a pályázat első kiírása óta sikeres pályázataikkal marketing gyémánt elismerésben részesültek. A ranglistán 63 pályázó szerepel, melynek élén jelenleg a Kreatív Vonalak Kft. áll, összesen 23 gyémánt elismeréssel.
Nyerd el fődíjaink egyikét! Legyél Te is a pályázóink között!
Két fődíj talál gazdára, amelyet azon szervezetek nyerhetnek meg, akik a legtöbb Marketing Diamond elismerést gyűjtötték össze.
Azért hoztunk létre két fődíjat, mert a szolgáltatói oldal, valamint a megrendelői/ügyféloldal jellegükből és működésükből adódóan nem hasonlíthatóak össze. A legtöbb marketinggyémánt elismerést szerző ügynökség “Az Év Ügynöksége 2019“, ügyféloldali cég esetében pedig “Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” Díjat nyeri el.

Nevezési határidő: 2019. november 8. (éjfél)

Ünnepélyes díjátadó: 2019. november 27., 18 óra, Extra (1072 Budapest, Klauzál u. 15)
A díjátadó után a Magyar Marketing Szövetség Évzáró Party-t rendez, amelyre sok szeretettel meghívjuk az idei évi nevezőket.
Nevezni tizenegy kategóriában, az alábbi online űrlapok segítségével lehet 2019. november 8-ig. Az űrlapok tartalmazzák, hogy az adott kategóriában mik az értékelési szempontok és milyen jellegű csatolmányok tölthetőek fel. A megadott karakterszámok csak irányadóak.
Igény esetén tanácsadással támogatjuk pályázata összeállításában.
Nevezéssel kapcsolatos kérdéseit, illetve tanácsadási igényét jelezheti a  email címen, illetve a +36 20 393-3878-as telefonszámon Rácz Bettina projektmenedzsernél.

Pályázati, nevezési díj
A Marketing Diamond Awards pályázat nevezési díja:
– október 18-ig kedvezményesen 25 000 Ft +áfa/nevezés
– október 18-a után 29 500 Ft + áfa/nevezés
Tavalyi nevezőinknek a pályázat nevezési díja:
– október 18-ig kedvezményesen 20 000 Ft + áfa/nevezés
– október 18-a után 25 400 Ft + áfa/nevezés
3+1-es kedvezmény – mely szerint minden 4. pályázat térítésmentesen nyújtható be!
A nevezési űrlap benyújtása fizetési kötelezettséget von maga után.

Csatolmányok
Maximum feltöltési korlát összesen: 25 Mb
Amennyiben ennél nagyobb méretű csatolmányt szeretnél küldeni, kérjük ezt küldd meg e-mailben a  email címre, vagy különböző nagyfájl küldő rendszerek segítségével (pl. Wetransfer, Toldacuccot stb…).

Pályázók köre – kik pályázhatnak?
A “Marketing Diamond” elismerő védjegyre pályázhatnak magyarországi ügynökségek, illetve marketingtevékenységet végző, vagy azt megrendelő egyéb cégek, amelyek a meghirdetett kategóriák valamelyikében, a pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt marketingtevékenységet végzett vagy annak megbízói vagy felelős megvalósítói voltak.

Díjak
A Marketing Diamond Awards két fődíjat ad ki úgy, mint
1. “Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” védjegy – megbízói/ügyfél oldalról
2. “Az Év Ügynöksége 2019” védjegy – szolgáltatói oldalról
A tavalyi év nyereményének összértéke meghaladta az 1 millió Ft-ot, amely a fődíjasok részére az alábbiakat tartalmazta:
– 2 db Lenovo Ideapad 310
– 2 db webkönnyen szolgáltatás 1 évre díjmentesen
– 2 db O365 Vállalti Prémium szolgáltatás 1 évre díjmentesen
(Az idei évi nyeremények pontos összetétele egyeztetés alatt áll.)
1. “Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” címhez kapcsolódó egyéb díjelemek:
– a fődíj elnyerését igazoló oklevél,
– “Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” díj tárgyi szimbólum,
– “Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” cím logójának használata,
– a nyertes vállalkozás feltüntetése, bemutatása a Marketing Diamond Awards honlapján
2. “Az Év Ügynöksége 2019” címhez kapcsolódó egyéb díjelemek:
– a fődíj elnyerését igazoló oklevél,
– “Az Év Ügynöksége 2019” díj tárgyi szimbólum,
– “Az Év Ügynöksége 2019” cím logójának használata,
– a nyertes vállalkozás feltüntetése, bemutatása a Marketing Diamond Awards honlapján
3. “Az Év Marketing nagykövete 2019” címhez kapcsolódó egyéb díjelemek:
– a különdíj elnyerését igazoló oklevél,
– “Az Év Marketing nagykövete 2019” díj tárgyi szimbólum,
– “Az Év Marketing nagykövete 2019” cím logójának használata,
– a nyertes vállalkozás a Marketing Diamond Awards honlapján történő feltüntetése, bemutatása,
A pályázat által generált sajtómegjelenésekben a lehetőségek szerint kommunikáljuk a nyerteseket.
“Az Év Ügynöksége 2019” és “Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” fődíjakat elnyert megbízói/ügyfél, szolgáltató, tanácsadó, illetve ügynökség az adott évben méltón viselheti különböző megjelenéseiben, kiadványaiban, kommunikációjában.

“Marketing Diamond” elismerő védjegyre pályázhatnak magyarországi ügynökségek, illetve marketingtevékenységet végző, vagy azt megrendelő egyéb cégek, amelyek a meghirdetett kategóriák valamelyikében, a pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt marketingtevékenységet végzett vagy annak megbízói vagy felelős megvalósítói voltak.
a) A védjegyhez kapcsolódó díjelemek:
– a díj elnyerését igazoló oklevél,
– a “Marketing Diamond” díj 2019 logó használata,
– a nyertes marketingtevékenység a Marketing Diamond Awards
honlapján történő felsorolása, bemutatása,
– a pályázat által generált lehetőségek szerinti sajtómegjelenések.
b) A Marketing Diamond védjegy logóját a sikeres pályázók jogosultak e-mailes aláírásukban, kiadványaikban, honlapjukon, különböző marketinganyagaikban, kommunikációs tevékenységükben – az odaítélését jelző évszámmal együtt – használni, feltüntetni.
c) Az a két nevező, mind szolgáltatói, mind ügyféloldalról, aki a legtöbb marketinggyémántot gyűjti be “Az Év Ügynöksége 2019 és “Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019 címet viselheti. A legtöbb “Marketing Diamond -ot” elnyerő szervezet kommunikációjában a díjak számának feltüntetésével jelezheti, bizonyíthatja marketing szakmai tevékenységének eredményességét, sikerességét. (Pl. kétszeres, háromszoros, négyszeres… stb. Marketing Diamond díjas szervezet)

Kapcsolat
Szakmai, számlázási, valamint technikai kérdésekben keresse: Rácz Bettina, projektmenedzser, a +36 30 297 2139-es/+36 20 393 3878-as telefonszámon.
E-mail cím: 
http://marketingdiamond.hu