Magyar szemmel – fotó- és rajzpályázat

Erdély Hazai

Ismét meghirdetjük a népszerű Magyar szemmel fotópályázatot, amelyet idén a 14 év alattiak számára egy kategóriában rajzpályázatként is kiírunk! 2023 a gondoskodó nemzet éve a nemzetpolitikában. Gondoskodunk, amikor odafigyelünk a másikra, segítjük, támogatjuk, szeretjük és elfogadjuk. Az elmúlt időszakban a magyar nemzet tagjai megmutatták, tetteikkel bizonyították, hogy számíthatnak egymásra. Különösen értékes számunkra, hogy mindenki a maga otthonában, szűkebb és tágabb környezetében cselekvő szeretettel gondoskodik a rábízottakról.

Az idei felhívás középpontjában egyik legszebb magyar szavunk, az ANYA áll.
Pályázatunk három témája: anyaföld, anyanyelv és anyaszív. E három témában várjuk 14. életévüket betöltő pályázóink fotóit, valamint az anyaszív témában a 14 év alatti gyerekek rajzait a Kárpát-medencéből és a diaszpórából egyaránt.

  • A pályázat 2023.05.05. napján kezdődik és 2023.05.29. napján éjfélkor zárul. A határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.
  • Nevezési díj: nincs
  • Egy pályázó egy kategóriában egy fotóval nevezhet (a rajzpályázat is fotóként nyújtható be).

További információk: https://www.kulhonimagyarok.hu/fotopalyazat-magyar-szemmel-2/?fbclid=IwAR1ee4VwC8P85ZBcvHMx8RBRwWVagtuKB_HQi8F3fb0B6Bmusds9ihvKXIY