Országos Métabajnokság 2019

Bős Külhoni

Kedves Cserkésztestvérek!

Sok szeretettel hívunk Benneteket kedvenc cserkészsportágunkban, a métában való országos megmérettetésre, melyre ezúttal Bősön kerül sor szeptember 13-15. között!

Érkezés: 2019. szeptember 13-án, pénteken 19:00-ig
Távozás: 2019. szeptember 15-én, vasárnap reggel

Kérünk Benneteket, igyekezzetek betartani az időpontokat! A versenycsapatok érkezése az esemény zökkenőmentes lezajlása miatt még pénteken szükséges.
Szállás: a Bősi Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola osztálytermeiben saját izolíron, hálózsákban
Étkezés: a pénteki vacsoráról mindenki saját maga gondoskodik, teát központilag biztosítunk. A szombati 3x étkezést mindenki számára, a vasárnapit viszont a jelentkezési lapon igényeltek szerint biztosítjuk.
Részvételi díj:
12 EUR/fő 2019. 08. 15-ei befizetésig,
14 EUR/fő 2019. 08. 25-ei befizetésig

Jelentkezési űrlapot küldjétek el az  e-mail címre.
Mit hozz magaddal: sportos öltözék, egyenpóló a métára, sportcipő, váltóruha, papucs, tisztálkodási szerek, hálózsák, izolír, vizes flakon, rendszeresen szedett gyógyszerek, egészségügyi kártya.

 

A csapat tagjai kizárólag 18 éven felüli felelős kísérővel vehetnek részt a szövetségi rendezvényen!

A métabajnokság három kategóriában zajlik majd:
1) KÖLÖK: 10-14 évesek
2) SUHANC: 15-19 évesek
3) KOPOTT CSILLAG: 20+ évesek

A versenyre 12 + 2 fős csapatok jelentkezését várjuk (lehet, de nem szükséges a tartalék játékos). Amennyiben egy cserkészcsapat nem tud önállóan kiállítani métacsapatot, úgy társulhat más cserkészcsapatokkal. Ha ez előzetes egyeztetés alapján történik a 2 csapat között, kérjük jelezni a jelentkezési lap beküldésekor. Ellenkező esetben a csonka csapatokat mi párosítjuk.

 

További fontos feltételek:
a métacsapatban kötelező min. 2 lány részvétele
a SUHANC kategóriában fel lehet tölteni a csapatot KÖLÖK kategóriásokkal (tartalékokkal), fordítva nem
minden cserkészcsapat max. 1 métacsapatot nevezhet minden kategóriában
csapatonként egységes egyenpóló, ill. csapatpóló viselete kötelező.

A métaverseny a mellékelt métaszabályzat alapján zajlik.

A versenycsapatok kísérőire mint segítőkre is számítunk a helybéli munkáknál (pályák felállítása, karbantartása, bírói szerep), ill. várjuk további roverek, felnőtt vezetők jelentkezését szintén a megadott határidőig.

 

A jelentkezés és a részvétel feltételei:
Jelentkezni cserkészcsapatonként lehet (külön szétírva az egyes versenycsapatok résztvevőit) a részvételi díj kifizetésével és a jelentkezési lap beküldésével az  e-mail címre.l. A részvételi díj 12 EUR/fő, amennyiben 2019.08.15-ig bejelentkeztek és befizetitek. 2019.08.15-e után 14EUR/fő a részvételi díj 2019.08.25-ig.
2019.08.26-án és azt követően már nem tudjuk fogadni a jelentkezéseteket!
A befizetendő összeget vagy átutalod Szövetségünk bankszámlájára (számlaszám: 5430122, a bank kódja: 0200, IBAN: SK96 0200 0000 0000 05430122 BIC/SWIFT: SUBASKBX /VÚB, a.s./), vagy befizeted készpénzben a Központi Irodában a megadott határidőn belül. Az üzenet részbe írd be cserkészcsapatod nevét és a megadott variabilný symbolt! A variabilný symbol a következő: 190913xxyy, ahol az xx szám helyett írjátok be a csapatszámotokat, yy szám helyett, hogy hány személyre fizettek be (Ha kell, a számot töltsétek fel nullákkal. Pl. 6 főre fizetsz be a 22. sz. cscs-ból, ebben az esetben 1909132206).

A részvételi díj tartalmazza az étkezés díját, terembérlést, valamint a kísérő programok költségeit. A rendezvény lebonyolítására pályázati pénzek is felhasználásra kerülnek. A 2018-as elnökségi döntés értelmében azok az SZMCS tagok, akik nem fizették be a Központi Iroda részére a rendezvény jelentkezési határidejéig az éves tagdíjat, a rendezvény részvételi díja a normál részvételi díj duplája, tehát 28 Eur.

Befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. Nyomós indok esetén van lehetőség egyéni elbírálásra, ebben az esetben a Központi Iroda elérhetőségeire 2019. szeptember 30-ig elküldött írásos kérvény esetén a Szövetségi Cserkésztanács 2008/V/7 számú döntése értelmében a befizetett előleg 50%-a téríthető vissza.

Utazás a helyszínre:

Bős tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető és a diákoknak ingyenes, valamint környezettudatos is,  így ajánljuk, hogy ezt az utazási módot vegyétek igénybe. Dunaszerdahelyről fél óránként indulnak buszok Bősre (a főbuszmegállótól, amely a templomnál van,  5-10 perc gyalog az alapiskola épülete…)
Útiköltséget ez alkalommal a szövetség nem tud téríteni. Amennyiben viszont anyagi nehézség lenne a részvételed akadálya, jelezd ezt az ügyvezető elnöknek, és megpróbálunk megoldást találni.

Bármilyen kérdésetek van, írjatok nekünk a  e-mail címre!
Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!

 

A szervezőcsapat és a Központi iroda nevében

Ódor Olivér, főszervező és Csémi Szilárd, ügyvezető elnök

https://szmcs.sk/rendezvenyek/metabajnoksag-0

SZAKC