Konferenciákon való részvétel 2018

Erdély Külhoni

Pályázat nemzetközi tudományos konferenciákon való részvétel támogatására, 2018

A Kutatási Programok Intézete (KPI) pályázatot hirdet a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE), valamint a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) főállású oktatói és kutatói számára nemzetközi konferenciákon való részvétel támogatására.

A pályázat célja az erdélyi magyar magánegyetemi hálózat keretében született kutatási eredmények nemzetközi szinten való bemutatása, ismertté tétele, az oktatók szakmai előmenetelének támogatása, valamint a nemzetközi, a hazai és a magyar tudományosságon belüli szakmai kapcsolatok bővítése.

Pályázni lehet a 2018. január 20. és december 31. közötti időszakban megrendezésre kerülő, nemzetközi konferenciákon való részvételre.

A támogatás részvételi díjra, utazási, valamint szállásköltségre fordítható. A maximálisan megpályázható összeg 2500 RON.

Minden oktató csak egy konferencia-részvételre nyújthat be pályázatot. A nyertes pályázó a támogatatást csak a pályázatban megjelölt és a Tudományos Tanács által jóváhagyott konferencia költségeinek fedezésére használhatja fel.

A pályázók köre:

  • Pályázhatnak a Sapientia EMTE, valamint a PKE főállású, aktív, tudományos fokozattal rendelkező oktatói.

A támogatás feltételei:

  • a pályázó a pályázati anyagban megjelölt, rangos tudományos rendezvényen tartson előadást vagy mutasson be posztert;
  • a pályázó a konferenciára előterjesztett előadásában/poszteren tüntesse fel az egyetem nevét;
  • határidőre juttassa el az Intézethez a szakmai és a pénzügyi beszámolót.

 

Pályázási időszak: 2017. december 15. – 2018. január 10.

A pályázattal kapcsolatosan, további információkat a következő elérhetőségen olvashatnak az érdeklődők: http://www.partium.ro/hu/kutatas/palyazatok