Kárpátmedencei Ifjúsági Műhelytábor

Erdély Külhoni

Mi a VEKTOR?

Egy olyan négynapos rendezvény, amelyet felvidéki, erdélyi és viharsarki fiatalok közösen álmodtak meg 2015-ben annak érdekében, hogy évente egyszer összegyűljenek, és egy-egy, számukra érdekes témát közösen feldolgozzanak.

A VEKTOR idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre, ezúttal az Önismereti tréningek segítik majd elő, hogy megtaláljuk az önmagunkhoz vezető utat. Vajon mennyire ismerjük saját képességeinket? Tisztában vagyunk pozitív és negatív tulajdonságainkkal? Mi, illetve mi nem zavar bennünket saját magunkban? Ezekre és számtalan hasonló kérdésre keressük a résztvevőkkel a választ a rendezvény ideje alatt.

Az eseményre olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik szeretnek ismerkedni, új ismeretekre szeretnének szert tenni, elmúltak tizenhét évesek, és akik a Felvidéken, Erdélyben, Békés megyében, Vajdaságban vagy Kárpátalján érzik otthon magukat. Szerezzetek élményeket és merjetek belevágni egy új kalandba!

Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel! :)

További információkért kövessétek az eseményben kiposztolt, naponta megjelenő frissítéseinket, hogy mindig naprakész információkat tudj meg közeledő rendezvényünkről.

Jelentkezési határidő: 2018. aug. 31.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZ_H3AOxRJqWX0iHvZNUdvDh0U-R7Edns89YU-qL_XEBX1pg/viewform