IV. Savaria Filmszemle

Hazai
Pályázati felhívás

IV. Savaria Filmszemle
2017. április 26-28.

A Szombathelyi Médiaközpont pályázatot ír ki független filmesek, alkotócsoportok számára. 2017-ban az eddig megszokott kategóriák mellett a “Kerékpáros filmek” ( ebbe a kategóriába a kerékpározással, annak népszerűsítésével kapcsolatos bármely témájú filmeket várjuk), illetve a “Reformáció 500” kategóriákat hirdetjük meg.
A pályázaton időkorlát-megkötés nélkül lehet nevezni a következő műfajokban:
Kisjátékfilm
Dokumentumfilm
Filmetűd
“Kerékpáros filmek” (tetszőleges műfaj)
“Reformáció 500” (tetszőleges műfaj)

A pályázati regisztráció határideje: 2017. március 13. A regisztráció a címre beérkező, megfelelően kitöltött pályázati adatlap alapján történik. Az e-mail tárgyában kizárólag a pályamű címe szerepeljen. Ha egy alkotó több művel is pályázik, akkor minden pályamunkát külön e-mailben, külön adatlappal kell regisztrálnia.

A pályaműveket a regisztráció beérkezését és visszaigazolását követően kell feltölteni a visszaigazoló e-mailben szereplő FTP-fiókba, a megadott formátumban.

Amennyiben a formai és egyéb követelményeknek nem felel meg a pályamű, vagy a megadott határidőn túl érkezik be, a pályázatot kizárjuk.

A zsűri az első, a második és a harmadik helyekért pénzdíjat, valamint további különdíjakat oszt ki. A részletes programokról, illetve a vetítési sorrendről a filmszemlét megelőző hetekben, a zsűrizést követően adunk tájékoztatást.

Szállás- és étkezési igényeket 2017. március 13-ig kérjük jelezni a e-mail címre küldött regisztrációs adatlap segítségével. Az e-mail tárgyában kizárólag a “szállásigénylés” szó szerepeljen.

A pályázati adatlap és a szállásigénylő regisztrációs lap letölthető a
http://savariafilmszemle.hu weboldalról.

További információ kérhető: 06/20/549-5200