Istenes versek kiadása

Hazai

Pályázatunk témája: sten, istenhit, Jézus Krisztus a mindennapokban
A pályázat weboldala, e-mailcíme: http://www.istenhit.webnode.hu
 
A pályázók köre: A pályázatunkra amatőr és rendszeresen publikáló szerzők tollából is várunk irodalmi műveket a fent megfogalmazott és kibontott témában. Pályázhatnak hazai és határon túl élő alkotók is.
Alsó életkori határ: 14. életév.

A pályázat célja: Hagyományteremtő pályázatunk célja, hogy ráirányítsuk a figyelmet az Istenkeresésre, az Istenkereső emberre, az Istenhitre. Fordítsunk figyelmet a magyar irodalomra, a magyar nyelven írt alkotásokra. Új irodalmi művek írására ösztönzés. 
Tehetséggondozás, tehetségek felkutatása. Főhajtás MÉCS LÁSZLÓ és TÓTH ÁRPÁD emléke előtt.

A pályázat beküldési határideje: 2017. november 24.

Formai követelmények:Pályázni versekkel lehet. A pályázatot kizárólag word dokumentumban kérjük beküldeni emailben, s kérjük csatolni a kitöltött Jelentkezési Lapot is.
E-mail: A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: Átölelt az Isten
Egy pályázó minimum 2, maximum 4 alkotással nevezhet. A pályázat nem jeligés, ám lehet írói nevet is használni.
A pályázó a pályázaton történő részvételével automatikusan hozzájárul, hogy műve térítésmentesen megjelenjen a kiíró valamely elektronikus, vagy nyomtatott kiadványában.
Nevezési díj: nincs.
Pályázati önkéntes hozzájárulás és támogatás – adomány: 2000 Ft/pályázó 
A Gyermekjóléti Alapítványnak szánt adományokat kérjük, az alábbi számlaszámra utalják: K&H Bank Zrt. 10403318-50526789-83551000
Közleménybe írandó: adomány az Átölelt az Isten c. pályázathoz
Adományt a kiíró nem fizet vissza. 
A befolyt adományt kizárólag irodalmi és kulturális, közművelődési rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk. 

A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet, indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja.
A pályázó a pályázaton történő részvételével kijelenti, hogy a felhívásban foglaltakat elfogadja, s ennek szellemében nyújtja be pályázatát.
Hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró korlátozás nélkül – a szerzői jogokat tiszteletben tartva; honorárium, royalty fizetése nélkül – felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.

A pályaművek zsűrizése:szakmai zsűri: a kiíró által felkért magánszemélyek
Várjuk a kedves olvasók szavazatát is! (2017. november 30-ig)

A pályázati végeredmény ellen fellebbezésnek helye nincs, jogi út kizárva. A pályázati anyag publikálása:MINDEN PÁLYÁZÓNK válogatott ALKOTÁSA folyamatosan MEGJELENIK a http://www.istenhit.webnode.hu

Díjazás:Eredményhirdetés: a végeredményt a http://www.omlit.hu weboldalunkon közöljük
A díjazottakat emailben is értesítjük! 1. helyezett: Elismerő Oklevél + 40 000 Ft* + Ingyenes megjelenési lehetőség az OMLIT 2018.évben megjelenő valamely antológiájában 
*két részletben (2 x 20000 Ft átutalásával) 2.-3.helyezett: Oklevél + könyvajándék 4.-5.helyezett: Oklevél 
A kiíró ettől eltérő díjakat is megállapíthat pluszban, továbbá Különdíjat is adományozhat. 

Szponzorációt, tárgyjutalom-felajánlást szeretettel és szívesen fogadunk! Gyermekjóléti Alapítvány, Országos Mécs László Irodalmi Társaság, Pálffy Dénes Népfőiskola Akadémia
http://www.omlit.hu