Irán – ösztöndíj teljes alapképzésre

Ösztöndíj
Az Iráni Iszlám Köztársaság pályázatot hirdet magyar pályázók részére teljes BA/BSc képzésekre a 2018-19-es tanévtől kezdődően.

Jelentkezni a Pályázati Felhívásban felsorolt dokumentumok benyújtásával lehet. Ezeket a januári határidőre kizárólag elektronikus formában kérjük beadni az online pályázati rendszerben. (Az online pályázati rendszer használatáról részletes útmutatást az online pályázati útmutatóban találhat, a Tempus Közalapítvány honlapján.)

Jelentkezési határidő: 2018. február 13.

Mivel az iráni partner csak a későbbiekben teszi majd közzé pályázati felhívását ezt követően nagy valószínűséggel további, angol nyelvű dokumentumok benyújtása is szükséges lesz. Ugyancsak ekkor lehet majd fogadó intézményt is választani – kizárólag az iráni partner által megjelölt lehetőségek közül. Ekkor a pályázó feladata lesz, hogy a megjelölt egyetemi kontaktszeméllyel felvegye a kapcsolatot, és a fogadás körülményeit tisztázza, esetlegesen felvételi vizsgát tegyen az intézményben.

Kérjük, kísérjék folyamatosan figyelemmel a pályázati kiírást a honlapunkon, mert új információk, változások jelenhetnek meg majd abban, amikor az iráni partnerszervezet is megjelenteti felhívását.