India – ösztöndíj teljes mesterképzésre

Ösztöndíj
 

Az Indiai Köztársaság Humán Erőforrás Fejlesztési Minisztériuma pályázatot hirdet magyar pályázók részére teljes MA/MSc képzésekre a 2018-19-es tanévtől kezdődően.

Jelentkezni a Pályázati Felhívásban felsorolt dokumentumok benyújtásával lehet. Ezeket a januári határidőre kizárólag elektronikus formában kérjük beadni az online pályázati rendszerben. (Az online pályázati rendszer használatáról részletes útmutatást az online pályázati útmutatóban találhat, a Tempus Közalapítvány honlapján.)

Jelentkezési határidő: 2018. február 13.

Az indiai partner előreláthatólag csak 2018 januárjában teszi majd közzé pályázati felhívását, és ezt követően nagy valószínűséggel további, angol nyelvű dokumentumok benyújtása is szükséges lesz. Ugyancsak ekkor lehet majd fogadó intézményt is választani – kizárólag az indiai partner által megjelölt lehetőségek közül, amelyek előzetes tájékoztatás szerint a következő egyetemek lesznek: Delhi Egyetem, Mysore-i Egyetem, Jadavpuri Egyetem és Tezpuri Egyetem. Az indiai pályázati felhívás megjelenése után a pályázó feladata lesz, hogy a megjelölt egyetemi kontaktszeméllyel a kapcsolatot felvegye, és a fogadás körülményeit tisztázza. Előzetesen érdemes ezen intézmények szakmai programjairól tájékozódni, és a kutatási programot ennek megfelelően összeállítani.

Kérjük, kísérjék folyamatosan figyelemmel a pályázati kiírást a honlapunkon, mert új információk, változások jelenhetnek meg majd abban, amikor az indiai partnerszervezet is megjelenteti felhívását.