Idegenvezetőt keresnek Betlérbe

Betlér Külhoni

február 9. – április 15.

 

DOLGOZZ 2022 NYARÁN 🌞 BETLÉRBEN
📢 Ha szeretnél kipróbálni egy nyári munkát, amely valami újat hoz az életedbe, csatlakozz a csapatunkhoz a nyári szezonra! Ügyes idegenvezetőket és teremőröket keresünk, akik a nyár folyamán ellátják a Betléri kastély látogatóit.
🙋‍♀️ 🙋 Az idegenvezető kedves, kommunikatív ember, aki szeret emberekkel dolgozni, és a szlovák nyelven kívül legalább még egy nyelven (magyar, angol, német) beszél. Hobbija minden bizonnyal a történelem vagy a művészettörténet, de ismeri a helyi viszonyokat is, és mindig szívesen ad nagyszerű tippeket a látogatónak egy gömöri kiránduláshoz. Rugalmas, mivel hétvégén dolgozik, és nem okoz neki gondot nagyobb csoport előtt beszélni.
💁💁‍♀️ A teremőr a kastély kiállító helyiségeiről gondoskodik. Felelősségteljes és következetes ember, aki nem csak a gyűjtemények, hanem a turisták biztonságáról is gondoskodik. Kedvesen, szeretettel várja a látogatókat, és ha érdeklődnek, néhány hasznos információval is gazdagítja a kiállítás látogatását. Munkaideje eltér a többiétől, hiszen az utolsók között hagyja el a kastélyt, de ennek köszönhetően szinte naponta van lehetősége sok érdekes emberrel találkozni.
ℹ️ Érdekel valamelyik állásajánlatunk? Küld el önéletrajzodat, motivációs levéllel és kérvénnyel a címre, vagy postán a SNM – Museum Betliar, Kaštieľna 6, 04921 Betliar címre 2022. március 15-ig.