#Hallatlan

Hazai
#Hallatlan

Feltörekvőknek
Nemrég alapítottál új zenekart, vagy épp jubileumi fennállásotokat ünneplitek? Nagyratörő célokat tűztetek ki erre az évre? Esetleg tervbe van egy új lemez is? Mi elérhetővé tesszük számodra mindazokat a feltételeket, tudást és eszköztárat, ami ahhoz kell, hogy olyan halhatatlan dalokat hozhass létre, mint azok a zenekarok, akik a példaképeiddé váltak.

Ha azzal az elhatározással indítottátok az évet, hogy előre mozdítjátok a zenekart, és tervezitek, hogy el fog készülni az a lemez, amire hónapok óta gyúrtok, és amiről olyan sokszor meséled a barátaidnak, hogy bitang ütős anyag lesz, de még nem tudod hol, mikor és főleg: miből fog elkészülni, olvass tovább, és tudd meg, mire leszel képes, ha jelentkezel a programba:
– a lemezed nemcsak minden rendszeren tisztán és profin fog szólni, de a segítségével 
– könnyebben találhatsz fellépési és média megjelenési lehetőséget 
– magabiztosabban és tudatosabban népszerűsítheted magatokat a social medián keresztül 
– a kialakult hangzásvilág alapján felépíthetsz egy olyan imázst a zenekarodról, amire a kompetens zenei szereplők felfigyelnek 

#Hallatlan hangfelvétel támogató programot azért hoztuk létre, hogy minden zenekar, akiben megvan a potenciál, hogy magasra törjön, a segítségünkkel egy lépéssel közelebb kerülhessen kitűzött céljai eléréséhez. Igen, a te zenekarod is ilyen, de eddig mindig lemondtál róla, mikor azt mondtad nekünk: “nem tartunk még ott” vagy “majd legközelebb”. Eljött a pillanat, benne vagy?

Amit mi kínálunk Neked:
– szakmai segítséget, útmutatást, 
– professzionális körülményeket, 
– profi minőségű hanganyagot, 
– személyre szabott megoldást a lemez megvalósítására

Amit Tőled várunk:
– saját szerzemények, elképzelések és fogékonyság a kreatív alkotói munkára, 
– próbatermi vagy bármilyen mobillal rögzített felvétel a dalokról, 
– minimális önrész a támogatás igénybevételéhez 

A megvalósítás menete:
– A jelentkezési határidő után 2 héten belül (2019. 03. 17-ig) e-mailben értesítünk, hogy bejutottál-e a támogatottak körébe. 
– Az értesítést követően felvesszük veled a kapcsolatot, és egy személyes találkozó keretében megbeszéljük a megvalósítás részleteit és menetét. 
– A megbeszélés után már csak annyi a dolgod, hogy kiválassz egy időpontot, ami a csapat összes tagjának megfelel, és lefoglalni a stúdiót. 

Jelentkezés
Töltsd ki a jelentkezési lapot, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt (minőségtől függetlenül) MP3 formátumban, majd kattints a Küldés gombra! A programmal kapcsolatban bővebb információ a +36 1 217 3768 telefonszámon kérhető!
Jelentkezési feltételek
1. A lehetőség minimum három (3) mű felvétele esetén vehető igénybe. 
2. A keverés és mastering az Utopia Stúdió kizárólagos joga. 
3. Jelentkezni csak saját szerzeményekkel lehet. 
4. A támogatás kizárólag azokra a hangfelvételekre terjed ki, amelyek az Utopia Stúdióbankészültek. 
5. A pályázóknak Önrésszel kell rendelkezniük. 

Jelentkezési határidő 2019. március 1.
http://utopiastudio.hu/#feltorekvoknek