Hallasd a hangod! – felolvasó pályázat

Hazai
TRIVIUM EGYESÜLET
HALLASD A HANGOD! – Felolvasó pályázat

A Trivium Egyesület Hallasd a hangod! címmel felolvasó pályázatot hirdet.
A pályázatra bárki jelentkezhet határon innen és túl.
Életkor alsó határa 14 év, felső határ nincs.

Nevezési díj nincs.

Ha szeretsz, és tudsz is hangosan hibátlanul felolvasni irodalmi szöveget, ha karakteres a hangszíned, jól ismered a magyar nyelvet, jól hangsúlyozol, esetleg figyelemmel kíséred a filmek szinkronjait, és képes vagy a szereplők bőrébe bújni, küldd el nekünk a hangod!

Az egyesület már meglévő, nyomtatott és e-könyves formátumú kiadványaihoz, valamint az előkészületben lévő, illetve tervezett kiadványaihoz női és férfi hangokat keres, ezért a pályázók választhatnak a női és férfi felolvasók számára letölthető irodalmi szövegek* közül, de küldhetnek hanganyagot az összes szövegre is.

Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a zsűri kizárólag az egyesület honlapjáról letölthető szövegek hanganyagát fogadja el!

BEKÜLDÉSI FELTÉTELEK

A felolvasást tartalmazó hanganyagot a e-mail címre kérjük beküldeni csatolva**.

Az e-mailnek tartalmaznia kell a felolvasó nevét és elérhetőségeit***, a hanganyag csak a felolvasott szövegrészlet címét és a szövegrészletet tartalmazhatja, a felolvasó nevét nem.

A hanganyag formátuma: 128 kbps mp3 mono

Ha a pályázó a hanganyagokat nem egyszerre, egy e-mailben küldi, akkor minden e-mailben külön meg kell adnia a nevét és az elérhetőségeit****.

A BEKÜLDÉS HATÁRIDEJE: 2017. november 30. éjfél

A próbaszövegek az egyesület honlapjától letölthetők.
http://triviumnet.hu/2017/09/30/hallasd-a-hangod-probaszovegek/

ELBÍRÁLÁS
Meghívott zsűritag:
Nemes István (John Caldwell, Jeffrey Stone) író, szerkesztő, műfordító, a Cherubion Könyvkiadó alapítója, főszerkesztője

Az egyesület szerkesztői:
Czinkos Éva (Eve Rigel) író, szerkesztő, multimédiafejlesztő, az egyesület elnöke
Fazekas Beáta (Kyra Potter) író, szerkesztő, japán kultúra kutató, az egyesület elnökhelyettese
Hum Atilla író, az egyesület tagja
Tárcza Zoltán (Druida Borealis) zenész, zeneszerző, az egyesület zenei szekciójának vezetője

Adatkezelő: Ripp Gábor író, szerkesztő, az egyesület titkára

DÍJAZÁS
Az egyesület az elfogadott felolvasókkal egyedi megbízási szerződést köt meghatározott művek felolvasására. A felolvasók a hangoskönyvek megjelenése után a letöltésekből 25% honoráriumban részesülnek*****.

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2017. december 5.

A Trivium Egyesület fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályázatra nem érkezik be megfelelő számú és minőségű hanganyag, az eredeti tervtől eltérően a pályázatot módosítsa, illetve törölje.
További információ:

*Az egyesület rendelkezik a szövegrészletek szerzőinek a hangfelvételre vonatkozó írásos engedélyével.
**Az e-mail cím esetleges változásaiból eredő, a Trivium Egyesület érdekkörén kívül eső problémákért (az e-mail cím törlése, elérhetetlensége, a fogadó mailszerver beállításai) a Trivium Egyesületet semmilyen felelősség nem terheli.
***A Trivium Egyesület adatkezelést végez, de a kapott személyes adatokat harmadik félnek nem adja át, szavatolja, hogy mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával jár el. Az adatkezelési tájékoztató elérhető a Trivium Egyesület honlapján a http://triviumnet.hu/adatvedelmi-tajekoztato oldalon, és onnan letölthető.
****A Pályázó a beküldéssel elfogadja, hogy a hanganyaga meghallgatásáért anyagi követeléseket nem támaszt az egyesülettel szemben.