Gyűjthető múlt – rajzpályázat

Hazai

Szeretsz rajzolni? Szívesen festesz? Érdekelnek az ásványok és ősmaradványok?
Jelentkezz!
A Magyarhoni Földtani Társulat Év ásványa, Év ősmaradványa programja rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak a gránátról és a Nummulitesről (Szent László pénze)

“Gyűjthető múlt”

címmel.
Ha többet szeretnél tudni ezekről, akkor látogass el a http://evosmaradvanya.hu/ weboldalra, ahol az ismeretterjesztés menüpontra kattintva sok érdekességet olvashatsz róluk.

A pályázatra általános iskolások jelentkezését várjuk.
A pályázat beküldési határideje: 2017. 02. 26.

A pályaműveket zsűri értékeli. A zsűri elnöke: Pecsics Tibor paleoillusztrátor, a Bakonyi dinoszauruszok csodálatos világa című könyv grafikusa.
A pályaműveket (minimum 300 dpi felbontásban) szkennelve az vagy e-mail címekre vagy postai úton a következő címre várjuk:
Magyarhoni Földtani Társulat 1015 Budapest, Csalogány u. 12. I. em. 1.
A képen ne felejtsétek el feltüntetni a neveteket, e-mail címeteket és születési dátumotokat!
A díjazottak értékes könyvjutalomban részesülnek. A díjazottakat e-mailben értesítjük.

Pályázati feltételek: A pályázó és törvényes képviselője a pályázat benyújtásával hozzájárul a pályázó személyes adatainak rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá neve pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához. Ezen felül engedélyezi, hogy a Magyarhoni Földtani Társulat a beérkezett pályamunkát a pályázat idején a pályázattal kapcsolatos felületeken, köztük a http://evosmaradvanya.hu/ weboldalon, az Év ásványa, Év ősmaradványa facebook oldalakon közzé tegye; archívumában időbeli korlát nélkül tárolhassa; a program népszerűsítésére időbeli korlát nélkül felhasználhassa.