GyémántBogár Díj 2018

Hazai
GyémántBogár Díj 2018
csodabogárkutató pályázat

A Táblácska és a Gyémántbogár pályázata iskolás gyerekeknek.
Milyen vagy, ha boldog vagy?

Kedves ifjú tehetség!
Nagy örömmel tölt el, hogy immár második alkalommal készülünk egy felemelő találkozóra: a 2018. évi Gyémántbogár Díjak átadására. Tudod, milyen az, amikor szinte vágni lehet a tehetséggel átszőtt levegőt? Remélem, megtudod Te is a díjátadón!

Miért indul a pályázat?
Lehetőséget szeretnék adni a rejtett csodabogaraknak. Mert ha előbújnak, akkor ajándékká válnak mindenki számára. Sokezer gyermekkel találkozva hiszem, sőt tudom, hogy ott vannak köztük a Gyémántbogarak. Szeretném, ha előmerészkednének. Ha nem mernek, akkor ez a pályázat megerősítheti őket. Ha pedig a helyezettek közé kerülnek, akkor olyasmit kapnak, amiről nem is álmodtak. A Gyémántbogár program életeket változtatott már meg. Szürkéből színes. Fakóból ragyogó.
Rajtad a sor, gyere elő és alkoss nekünk valami egészen fantasztikusat! Képes vagy rá! Sőt, olyanra, amilyet te küldesz nekünk, csakis te vagy képes! Mutasd meg!

A pályázat szervezője:
Vámos Robi, a Táblácska és a Gyémántbogár program alapítója.
Így tudsz nevezni a GyémántBogár Díj pályázatra:
Online regisztrációval az oldal alján lévő űrlapon, egyéni regisztrációval. Kérem, hogy mindenki egyénileg regisztráljon, hogy az értesítéseket a megfelelő pályázónak tudjuk címezni. Iskolák, osztályok a pályaműveket egy csomagban is elküldhetik.

Pályaművek beküldése:
Postai úton, NEM ajánlott küldeményként. A pályázatokat megőrizzük, de automatikusan nem küldjük vissza. A pályázat lezárása után a pályaművek visszakérhetők. Pályázni olyan pályaművel lehet, mely más pályázaton még nem szerepelt – és nem is fog.
Hová küldd? A regisztráció után a visszaigazoló levélben megtalálod a címet. Kérlek, a pályamű hátoldalára írd rá a pályázó nevét és életkorát is!

Pályázhatnak:
Általános iskolások és középiskolások, országosan.
1. korcsoport: 8-9 évesek
2. korcsoport: 10-12 évesek
3. korcsoport: 13-16 évesek
A pályázat időtartama: 2017. december 6.-március 2.
Beküldési határidő: 2018. március 2. péntek
Zsűrizés és a helyezettek listájának kihirdetése: 2018. március 9. péntek

Ünnepélyes díjátadó:
2018. április 1. vasárnap 14 óra, Táblácska műhely
Írd be a naptárba most, mert bizony csak itt derül majd ki, hogy a helyezettek közül ki nyerte meg a 2018-as Gyémántbogár Díjat!
http://gyemantbogar.hu/