Formáld a világod!

Külhoni

Nevezési feltételek

Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb a kreativitás és az, hogy élvezd, amit csinálsz!Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre.

Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha 2021. december 31ig nem töltöd még be a 19. életévedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!Jól hangzik? Így tudsz nevezni:ellenőrizd, hogy megfelelsze a nevezési feltételeknekregisztrálj a www.verseny.c3.hu oldalon

töltsdfel apályamunkád/pályamunkáidtöltsd le a nevezési lapot, nyomtasd ki és aláírva küld be a honlapon, vagy postán (ezzel hitelesíted a nevezésed)

 A pályamunkák és az aláírt nevezési lap feltöltési határideje:2021. október 4. (hétfő) éjfél
A később beérkező pályázatokat nem áll módunkban elfogadni. Sikeres nevezésedről emailben értesítünk, ezért figyelj oda, hogy email címedet pontosan add meg!Kontakt Inspirációért keresd fel a korábbi nyertes projektek videódokumentációit tartalmazó videócsatornát(videa.hu/csatornak/28), a korábbi évek versenyeinek honlapjait (www.verseny.c3.hu/2019, www.verseny.c3.hu/2018stb.), a vagy likeold a Facebook oldalunkat, kövesd Instagram csatornánkat!Van, ami még nem érthető? Keress minket! www.verseny.c3.huSzervező: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ1146 Budapest, Hermina út 22.www.c3.hu