„Erdei házikó” meseíró pályázat

Egyéb

A Magyar Telekom meseíró pályázatot hirdet gyerekeknek, 3 korcsoportban. Írjatok mesét együtt és osszátok meg velünk!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy erdei házikó… Legyetek ti is az erdei házikó meseíró kalandorai, hisz a mese folytatása csak rajtatok múlik és a hosszú, téli esték éppen megfelelőek arra, hogy együtt gondolkodjatok azon, milyen kalandokba keveredhetnek az erdei házikó kis lakói. Írjátok meg nekünk az erdei házikó lakóinak izgalmas történeteit, legyen az nyaralás vagy téli szünet, mozgalmas kaland vagy pihenés.

Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, mentsétek le, nyomtassátok és vágjátok ki a figurákat, ragasszátok a hátterekre vagy rajzoljatok az erdei világba újabb helyszíneket, kispajtásokat, hogy minél több ötletetek legyen, amiből a legjobb történetek születnek meg végül. Szőjétek a mese szálát saját ötletetek alapján, vegyétek kezetekbe a kis állatok sorsát, vezessétek őket erdőn, patakon, hegyoldalon keresztül, hogy a lélegzetelállító kalandok színesíthessék majd minden gyerek estéit, hiszen az erdei ház kis lakóinak legizgalmasabb történeteit összegyűjtjük a családnak és mesekönyvként forgathatjátok.

Ha szeretnétek a kaland részesévé válni, a pályázatokat három korcsoportban várjuk 2018. december 6. és 2019. január 15. között:

1. korcsoport: 6 – 7 évesek
2. korcsoport: 8 – 9 évesek
3. korcsoport: 10 – 12 évesek

A mesék magyar nyelven, magyarországi és határon túli településekről is érkezhetnek. Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent, illetve nem publikált írással jelentkezhet.

A meséket maximum két A/4-es oldal terjedelemben várjuk akár elektronikusan, akár postai úton az alábbi címekre:

Elektronikusan (Word-dokumentum vagy PDF formátumban): címre. A dokumentumot az alábbi formátum alapján nevezzétek el: Minta_Katalin_A_mese_cime.doc vagy .pdf.

Postacím:
TV és Entertainment Központ
Magyar Telekom
Budapest 1541
A borítékra írjátok rá: „Erdei házikó meseíró pályázat”

A pályázatok fejlécében tüntessétek fel a pályázó nevét, életkorát és a mese címét.

Tovébbi részletek: Magyar Telekom