EON Partnerségek, pályázatok

Online tér Hazai

Az E.ON továbbra is folyamatosan várja civil szervezetek jelentkezését a következő témakörökben: társadalmi szerepvállalás, jövő generációja, edukációs programok, energiához való hozzájutás, klímaváltozás – környezetvédelem, (magas)kultúra.

A támogatásokról és szponzorációs együttműködésekről szigorú elvek és szabályok mentén döntünk, amelyeket az E.ON nemzetközi csoport irányelvei, valamint a magyarországi igények és anyagi lehetőségeink alakítottak ki. Együttműködéseinkben – többek között a jelen gazdasági helyzet szabta keretek miatt – előnyben részesítjük a hosszú távú, több éve sikeresen működő partnerségeket, a sokakat elérő programokat, a megbízható, transzparensen működő szervezeti szinten történő együttműködéseket.

Emellett időről-időre lehetőségünk nyílik néhány újabb partnerség elindítására. A hozzánk beérkező megkeresésekről kéthavonta egy több lépcsős, külső szakértőkből és vállalati döntéshozókból álló adományozási bizottság dönt.

Ön hogyan tud pályázni támogatásunkra?

Ha pályázni szeretne, a  e-mail címre kérjük a pályázati adatlapot feltöltve elküldeni. Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy egyéni kezdeményezéseket, célokat nem támogatunk.

2021-ben összesen hat pályázati időszakot írunk ki. A 2021-es pályázati határidők:

  • 2021. február 19.
  • 2021. március 26.
  • 2021. május 14.
  • 2021. július 16.
  • 2021. szeptember 3.
  • 2021. október 8.

Az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1.500.000 Ft, melyet a beadott pályázatnál kérjük vegyenek figyelembe. Előfordulhat, hogy nem a teljes pályázati összeget, hanem annak egy részösszegét ítéli oda az Adományozási Bizottság, meghatározott célú felhasználásra.

Újrapályázó jelentkező esetén a támogatás folytonossága nem biztosított, minden esetben önállóan kerül megítélésre a beküldött pályázat.

További információk: https://www.eon.hu/hu/rolunk/tarsadalmi-szerepvallalas/tarsadalom/szponzoracio/partnersegek–palyazatok.html