Elsősegély nyújtó tanfolyam

Dunaszerdahely Hazai
eü képzés

Táboraink, rendezvényeink során elengedhetetlen megfelelő képesítéssel, szaktudással rendelkező egészségügyi ügyelet. Ezt a  feltételt teljesítheti egy olyan cserkészvezető vagy szülő is, aki elvégzi a Vöröskereszt 33 órás elsősegélynyújtó képzését és arról megfelelő elismervénnyel, certifikáttal rendelkezik. Az SZMCS vezetősége szervezésében a dunaszerdahelyi Vöröskereszt segítségével lehetőség van egy ilyen képzést elvégezni 2022. november 25-27. között Dunaszerdahelyen.A képzés valós ára 120 Eur lenne, ami magába foglalja az elméleti és gyakorlati oktatást, a vizsgázást és az Európai certifikátot is sikeres vizsgázás esetén. Életkor 16+, de előnyben részesítjük a 18+ életkorú résztvevőket. Csapatonként egy fő esetében az SZMCS átvállalja a képzés árának 50%-t, amennyiben a csapatparancsnok támogatja és megerősíti a jelentkezését.

Jelenkezni ezen az űrlapon tudtok, egészen 2022.11.10. 23:59-ig.

A jelentkezés csak abban az esetben érvényes, ha befizetésre kerül a részvételi díj. A 10 főt meghaladó jelentkezés esetében elsősorban a részvételi díj beérkezésének a sorrendje lesz a meghatározó.

A képzés létszámkorlátja: minimum 5 fő, maximum 10 fő.

Kezdés november 25-én reggel 8:30-kor, befejezés 27-én délután 17:00-kor. A jelentkezőnek képzésen végig aktívan jelen kell lennie minden nap!

Túljelentkezés esetén előreláthatóan 2023. február 10-12-n újabb képzést hirdetünk, azt is hasonló feltételekkel, de ez még nem biztos jelen pillanatban.

A képzés nyelve magyar lesz. Az étkezést mindenki önmagának biztosítja be.

Szállást igény esetén nomád körülmények között be tudjuk biztosítani a székházban.

A résztvevőknek szüksége lesz a helyszínen: személyazonosító igazolvány, jegyzetfüzet írószerrel, kényelmes öltözék (a gyakorlatnál ugye kell a mozgás).