Egressy Béni Országos Színjátszó Feszt. 2019

Szepsi Külhoni

egressyfeszt.png

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Kassa-környéke Területi Választmánya társszervezőjével, a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézettel közösen meghirdeti a XXI. Egressy Béni Országos Színjátszó Fesztivált, amely november 07. és 10. között kerül megrendezésre, Szepsiben. Jelentkezni szeptember 30-ig kell a Csemadok Kassa-környéke Területi Választmánya címén.

A színjátszó csoportok a következő műfajokban jelentkezhetnek: klasszikus színdarab, népszínmű, esztrádműsor, dramatizált népi játék. Az elektronikus jelentkezési lap letölthető a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet, illetve a Fesztivál honlapjáról. Műsoridő klasszikus színdarabok esetében 120 perc, az esztrádműsoroknál 60 perc. A fesztiválon nem indulhatnak versenyben azok a győztes előadások, amelyek a Jókai Napok versenyprogramjában sikeresen szerepeltek.

Bővebb információval a Csemadok Kassa-környéke Területi Választmányának titkárságán szolgálnak. Postai cím: Oblastný výbor Csemadok Košice-okolie, Hviezdoslavová 32, 045 01 Moldava nad Bodvou, mobil: 0905/818 377, e-mail:

Forrás: https://hu.rimavskasobota.sk/?id_menu=0&module_action__49562__id_ci=205210#m_49562/SZAKC