“Csak tiszta forrásból…” fotópályázat

Online Hazai

A Csabagyöngye Kulturális Központ Lencsési Közösségi Háza és a Márvány Fotóműhely országos PREMFOTÓ pályázatot hirdet. XX. “Csak tiszta forrásból…” címmel

Pályázati feltételek:  

1.A pályázaton részt vehet minden Magyarországon-, illetve a Kárpát – medencében élő magyar fotós.
2. A pályázat témája kötetlen, más pályázatokon még nem szerepelt képeket kérünk beküldeni.
3.Sorozatot vagy kép-párokat nem fogadunk el.
4. Egy szerzőtől legfeljebb öt (5) fekete-fehér fotó küldhető be. A képeket DIGITÁLISAN, jpg fájl formátumban 300 Dpi-ben kérjük. A fotók beküldhetők az alább megadott e-mail címre, vagy CD-re írva postai úton vagy személyesen A digitális képfájl hosszabb oldala minimum 3500 pixel legyen. Törekedjünk a szokásos 2/3, 4/3,1/1 oldalarányra. A papírképeket a Márvány fotóklub készítteti el és rendezi kiállításra.

5. A pályázathoz nevezési lapot kell csatolni, amelyet kitöltve a fotókkal együtt kell elküldeni. A fotók azonosítása a – pályázó neve_kép cím_sorszám (pl.: Tóth János_Esti mese 1. …5.)

6. Ha a képek tartalma személyiségi jogokat sért, ezekért a szerző tartozik felelősséggel.
7. Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, úgy nem kerülnek zsűrizésre. A zsűrizés eredményéről a pályázók a Márvány fotóműhely honlapjáról www.marvanyfoto.hu címen, és a Lencsési Közösségi Ház Facebook oldaláról értesülhetnek, de minden egyes pályázót külön is értesítünk a nevezési lapon megadott e-mail címen.

8. A fotópályázat kiállításon bemutatott képeiről katalógus készül. A katalógus a kiállítás megnyitásán átvehető, de a távollévők letölthetik pdf. formátumban a www.marvanyfoto.hu oldalról.

9. A rendezőség az elfogadott képeket a kiállítás propagandája érdekében térítés nélkül felhasználhatja.

10. Az át nem vett díjakat a rendezőség a következő év kiállításáig tárolja.

További információk

 1. Nevezési díj: 1500.- Ft (Csabagyöngye Kulturális Központ, bankszámlaszám:11733003-15771810, „fotópályázat” és a pályázó nevének és címének megjelöléssel), vagy személyesen a képek leadásakor.

2. Díjazás:

– I.  II. és III. helyezés tárgyjutalom.

– Békéscsaba Megyei Jogú Város különdíja

– Lencsési Közösségi Ház különdíja

– Bazsó Imre Különdíj

 

Beérkezési határidő: 2022. február 15.

 

További információk: http://www.marvanyfoto.hu/comp_photo.html