Borfotópályázat

Hazai
Borfotópályázat


A Budapesti Corvinus Egyetem MKI Borkommunikáció kurzusa bor témájú fotópályázatot hirdet. 
Minden, 18 éven felüli természetes személy pályázhat legfeljebb 10 darab, eddig nem publikált képpel – bor, szőlő, szüret, borfogyasztás témában

A képeket szakmai zsűri bírálja, Jaksa Tímea fotográfus vezetésével. A kiválasztott képek alkotói megjelenési lehetőséget kapnak a 2018 nyarán megjelenő Borkommunikáció kötetben, az alkotó nevének feltüntetésével. Minden résztvevő oklevelet kap. Az első három helyezett tárgyjutalomban is részesül, a Bortársaság jóvoltából. 
1. helyezett: Borsuli-kóstoló két fő részére (szabadon választott témákra, a szabad helyek függvényében: https://www.bortarsasag.hu/hu/borsuli/temak/)
2. helyezett: WineFolly kötet és két palack Sauska Tokaj Brut pezsgő
3. helyezett: hármas Bortársaság-borválogatás 

A képek elbírálása anonim módon történik, ezért kérjük, a képek fájlneve megkülönböztető jelige legyen, és tartalmazza a készítés helyét és évszámát (alsó vonalakkal elválasztva, a példa szerint: franciacorta1_balatonfured_2017; franciacorta2_tokaj_2016); a fotókon ne szerepeljen vízjel. A pályázáshoz kérjük, töltsék ki az űrlapot (https://goo.gl/forms/hF69nNxIqFPtHPA52), és a jeligét és sorszámot tartalmazó fájlnevű képeket küldjék el a  címre. A szerzői és a személyiségi jogokkal kapcsolatos nyilatkozatot és tájékoztatást a pályázati űrlap tartalmazza. A képeket csak elektronikusan kell benyújtani (nem szükséges kinyomtatni), JPEG formátumban, legmagasabb képminőségben. A fényképek felbontása a rövidebb oldalon legalább 1500 pixel legyen. 

Beküldési határidő: 2018. február 28. Eredményhirdetés: 2018. március 31-ig. 
További információ kérhető privát üzenetben a Borkommunikáció Facebook-oldalon.