Az Év Menedzsere Életműdíj 2017

Hazai

A Menedzserek Országos Szövetsége nyílt pályázatot hirdet
Az Év Menedzsere Életműdíj 2017 
cím elnyerésére

1995 óta, azaz immár 24 éve a Menedzserszövetség adja át az egyetlen, komoly hagyományokkal rendelkező díjat felsővezetők számára. Az Év Menedzsere elismerés mellett, a 2000-es évtől kezdődően átadásra kerül az Év Fiatal Menedzsere díj is, 2017-ben pedig már harmadik éve jutalmazzuk Életmű díjjal kiemelkedő pályafutású tagjainkat az évente megrendezésre kerülő Menedzserbálon.
A díjra pályázni nem lehet, a jelöltek személyére javaslatot tehetnek a felkért szakmai szervezetek mellett a Menedzserszövetség elnökségének tagjai, továbbá a Jelölő Bizottság. Díjazottak lehetnek azon magyar vállalatvezetők, akiknek elsőszámú vezetőként meghatározó szerepük volt vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak, illetve megfelelnek az alábbi feltételeknek:
– A vállalat a versenyszférában működik (azaz nem állami tulajdonú, kivéve az állam tőzsdén keresztüli tulajdonlását, árbevétele döntően nem közbeszerzésekből származik), legalább évi 5 milliárd Ft árbevétellel és minimum 50 alkalmazottal rendelkezik.
– A vezető legalább húszéves sikeres vezetői múltat tud felmutatni.
– Már visszavonult az operatív irányítástól.
 Korát tekintve legalább 60 éves.
Jelöltek ajánlására idén is felkérjük a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarát, az Amerikai Kereskedelmi Kamara Magyarországi Tagozatát, a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamarát, a Joint Venture Szövetséget, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségét, illetve a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségét.
A tekintélyes, ismert és elismert szakemberekből álló Jelölő Bizottság Bod Péter Ákos elnökletével választja ki minden kategóriában a három arra legérdemesebbnek ítélt jelöltet. A Jelölő Bizottság tagjai: Fekete István, az Interim Vezető Szolgáltató Kft. partner ügyvezető igazgatója, Jaksity György, a Concord Zrt. alapító elnöke, Mosonyi György, a MOL Nyrt. Felügyelő Bizottságának elnöke és Szentkuti Gabriella, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
A három kiválasztott jelöltből a díjazottat a Menedzserek Országos Szövetségének Elnöksége titkos szavazással választja meg.
Az Év Menedzsere Életmű díj ünnepélyes átadására 2018. február 17-én, a Corinthia Hotel báltermében megrendezésre kerülő 24. Menedzserbál és Díjátadó Gálán kerül sor.
További információ esetén keresse a Szövetség titkárságvezetőjét, Papp Andreát a 06 30 725-12-63 telefonszámon vagy a  e-mail címen.
https://menedzserek.hu/ev-menedzsere-eletmudij/