Alkotópályázat pedagógusoknak

Felvidék Külhoni

január 19. – március 31.

 

Az SZMPSZ második alkalommal pályázatot hirdet azoknaka tehetséges szlovákiai magyar pedagógusoknak, akik hivatásuk gyakorlása mellett valamely más területen is kiemelkedőt alkotnak.
Pályázni műfaji megkötés nélkül az alábbi művészeti ágakban lehet:
•képzőművészet (festészet, grafika, szobrászat)
•iparművészet (agyagművesség, textilművészet -hímzés, csipkeverés, bábkészítés, batikolás, használati és dísztárgy készítés, ékszer készítés, bőrdíszművesség, fa-és csontfaragás, tűzzománc, linómetszet stb.)
•fotó, modellezés, számítógépes grafika, montázs stb.
•irodalom(legtöbb 3 alkotás, hosszabb mű esetén részlet, max.5 oldal) Kérjük, verseskötettel ne pályázzanak!
•zeneszerzés(1-2 zenemű)
•egyéb
Egy pedagógus több alkotással is pályázhat, amennyiben az más-más technikával készült. A beküldött pályaműveketa pályázatot hirdető SZMPSZ által megbízott szakmai zsűri bírálja el.A pályázók elismerő oklevelet kapnak,alegjobbakértékes díjban részesülnek.
A beküldött munkákból terveink szerint a jövőben ismét kiállítás készül, melynek helyszínéről és időpontjáról tájékoztatjuk az érdeklődőket. A kiállított tárgyakat a kiállítás befejeztévelaz alkotók visszakapják.
Amennyiben szívesen tenné közkinccsé saját alkotását, arra biztatjuk, jelentkezzen felhívásunkra és juttassael alkotását az SZMPSZ-nek a következőcímre:
Felvidéki Magyar Pedagógusok HázaKúpeľná 6945 01 KOMÁRNO
Az elektronikus jelentkezési űrlap az alábbi címen található.
Jelentkezési határidő március 31-e.