Alkotói ötletpályázat

Hazai
Alkotói ötletpályázat

Szereted a városod? Szívesen tennél érte? Van művészi vénád?
Jelentkezz!
Pásztó Városi Önkormányzat 
alkotói ötletpályázatot hirdet általános és középiskolásoknak
Tervezzünk hidat!
címmel.

Arra kérünk, küldd el nekünk, milyen motívummal díszítenéd a Kövicses patakra tervezett híd korlátját.
A korlát corten acélból készül, áttört motívumokkal fogjuk díszíteni.
Ha nem tudod, mi a corten acél, hogyan néz ki egy áttört díszítés, itt tájékozódhatsz: https://gardenista.hu/2017/10/01/rozsdas-femet-a-kertbe-mi-is-az-a-corten-acel/.

Bármilyen méretben, bármilyen technikával dolgozhatsz!
A pályázatra nevezni a http://paszto.hu/ weboldalról letölthető Nevezési lap kitöltésével és beküldésével lehet. A Nevezési lap beküldése mellett várjuk alkotásodat is: munkádat fényképezd le, vagy szkenneld be, és jpg vagy pdf formátumban, a kitöltött nevezési lappal együtt küldd be a  címre!

A pályázat beküldési határideje: 2018. július 29.
A pályaműveket zsűri értékeli. 
A zsűri tagjai: Dömsödi Gábor, Pásztó város polgármestere, Gaál Réka, grafikus, Kovács Miklós, Pásztó város főépítésze, Shah Gabriella, művészettörténész, Stadler Árpád művésztanár

Pásztó Városi Önkormányzat a zsűri értékelése alapján két kategóriában 3-3 díjat oszt ki.
1. kategória: 14 év alatti pályázók
2. kategória: 14-18 év közötti pályázók
Eredményhirdetés: 2018. augusztus 4.

A beérkezett ötletek tényleges felhasználására Pásztó Városi Önkormányzat nem vállal kötelezettséget, de fenntartja a jogot, hogy a beküldött pályamunkák ötleteit felhasználja a híd díszítőelemeinek tervezése során.

Az eredményhirdetés pontos helyét és idejét később hirdetjük ki, amelyről minden nevező pályázót értesítünk.
A nevezéskor megadott adatokat Pásztó Városi Önkormányzat adatbázisában rögzíti, azokat harmadik félnek nem adja ki. A pályázók a regisztrációval hozzájárulnak személyes adataik rögzítéséhez és a pályázatban szereplő feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá nevük pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Szerzői és személyiségi jogi feltételek: pályázni kizárólag olyan alkotással lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, és nem sérti harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben ez mégsem teljesül, akkor az ebből fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles Pásztó Városi Önkormányzatot mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

Pályázó a pályázat megküldésével díjigény nélkül engedélyezi, hogy Pásztó Városi Önkormányzat alkotását a pályázat idején a pályázattal kapcsolatos felületeken, köztük a http://www.paszto.hu weboldalon, facebook oldalakon közzé tegye; archívumában időbeli korlát nélkül tárolja, Pásztó Zöldváros programjának népszerűsítésére felhasználja. A pályázók a pályaművek beadásával az alkotói ötletek felhasználási és módosítási engedélyét megadják.