Albánia – Tanulmányút

Ösztöndíj

Albánia – Tanulmányútra szóló államközi ösztöndíj – 2. munkatervi pont

Ország: Albánia
Támogatottak: egyetemi (mester) diplomával vagy PhD diplomával rendelkezők
Célok: posztgraduális tanulmányok, kutatás
Tudományterület: bármely tudományterület
Támogatások formája: küldő fél: útiköltség támogatás; fogadó fél: ösztöndíj, egy év nyelvi előkészítő kurzus 3 különböző szinten, kollégiumi elhelyezés, egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság
Ösztöndíj idotartama: 2-5 hó
Szükséges nyelvtudás: albán, angol
Korhatár (alsó-felso):
Ösztöndíj keret: 3-6 fő
Pályázati határido: 2017. január 16., 23h
Pályáztató szervezet: Tempus Közalapítvány
Pályáztató címe: 1438 Budapest 70, Pf. 508
Pályáztató email címe:
Pályáztató telefonszáma: 06-1-237-1300
Pályáztató URL-je: www.tka.hu, www.scholarship.hu

 

Az Albán Köztársaság Oktatási és Tudományos Minisztériuma pályázatot hirdet magyar pályázók részére tanulmányútra (2-5 hó) a 2017-2018-as tanévben.
Mester vagy PhD diplomával rendelkező magyar szakemberek nyújthatnak be pályázatot posztgraduális tanulmányok és kutatás céljából. A magyar fél utazási támogatást nyújt, a fogadó fél pedig az alábbiakat biztosítja az ösztöndíjasoknak: ösztöndíj, egy év időtartamú albán nyelvi előkészítő kurzus 3 különböző szinten, kollégiumi szállás, egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság.

Az online rendszerbe feltöltött pályázatnak hiánytalanul tartalmaznia kell a pályázati felhívásban szereplő dokumentumokat, mely – a pályázat egyéb részleteivel együtt – honlapunkról érhető el:
http://tpf.hu/palyazatok/3021/palyazati-dokumentumok

A Tempus Közalapítványnak által érdemesnek ítélt pályázatokat az Közalapítvány küldi el az ösztöndíjat biztosító külföldi partner szervezetnek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a külföldi partner további dokumentumokat kérhet a Tempus Közalapítvány által jóváhagyott pályázóktól.