A Pázmaneum Társulás Mikulás csomag gyűjtése

Dunaszerdahely Hazai

A Pázmaneum Társulás a tavalyi év sikerén felbuzdulva idén is meghirdette a gyűjtést.

Az adományokat a Szívből jövő segítség társulásnak adják át, akik eljuttatják majd a rászoruló családok gyermekeinek az ajándékokat.

Támogathatják kész Mikulás csomag, vagy bármilyen gyümölcs, édesség, élelmiszer megvásárlásával is a kezdeményezést. A megvásárolt árut az erre a célra kijelölt helyen lehet leadni Dunaszerdahelyen a Baranyai élelmiszerüzletben és a Robi ABC-ben.

Bővebb információ:  vagy a szociális hálón a https://www.facebook.com/pazmaneumpt oldalon lehet üzenetet küldeni.

Összegyűjtve majd az adományokat a társulás tagjai elkészítik a csomagokat és a családlátogatások alkalmával átadják majd az arra érdemes családoknak. Szeretnének örömet okozni a gyermekeknek, hiszen sokszor a nehéz sorban élő családoknál nem mindig jut rávaló, hogy megajándékozzák a gyerekeket. Minden gyermek megérdemli, hogy boldog legyen és Szent Miklós napján Őket is megajándékozza szeretettel és egy kis kedvességgel a jótevő szent. Bízunk benne, hogy több családnak is örömet tudunk szerezni ezzel az aprósággal.

„Amit eggyel a legkisebbek közül tesztek, velem teszitek” (Máté 25:40) – ezzel a jelmondattal biztatunk mindenkit, hogy kapcsolódjon be a kezdeményezésbe és segítsen abban, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára.

A legnagyobb öröm, ha megajándékozhatunk másokat is szívből jövő örömmel és szeretettel.