A magyar trikolór tizenkét hónapja

Hazai
A MAGYAR TRIKOLÓR TIZENKÉT HÓNAPJA

Pályázati felhívás 2019-ra

A New York-i Hungarian TV karöltve az ’56 Lángja Alapítvánnyal nyílt fotópályázatot hirdet “A magyar trikolór tizenkét hónapja” címmel. A pályázat célja: egy 2019. évi falinaptár összeállítása.

A díjkiosztásra Budapesten, 2018. március 16-án a Zászló Napján a Magyar Trikolór Gálán kerül sor. A pályázatra nemzeti színeinket legkülönbözőbb, legmeghökkentőbb összefüggésekben ábrázoló fotókat, műveket várunk. A fotókon a négy évszakban megjelenő nemzeti zászlónk témakörén túl, a trikolór egyéb előfordulási formái is szerepelhetnek. Egy nemzetközi sporteseményen arcra festett piros-fehér zöldtől, a pályázók látóterében megjelenő nemzeti színeink bármilyen formában fellelhető módozata alkalmas a nevezésre. 

Beküldési határidő: 2018. február 20. 

A fotókat http://azamerikai.wixsite.com/2018/k-pfelt-lt-s- oldalon kérjük feltölteni. A határidő után érkező fotókat automatikusan a következő évi pályázat nevezőiként iktatjuk. 
A pályázat egyéb részleteit a http://palyazat.magyartrikolor.com címen találhatják.

Külön díjak várják a 21 év alatti diákpályázókat.

A pályamunkákat rangos zsűri bírálja el amelynek 2016. januárjáig Zsigmond Vilmos, Oscar-díjas operatőr volt az elnöke. Szerepét Koltai Lajos Oscar-díjra jelőlt, Kossuth-díjas operatőr vette át.
Az első három helyezett értékes díjakban részesül. Külön díjak várják a 21 év alatti diákpályázókat.

A beküldött pályaművek tartalmi és szerzői jogi felelőssége a szerzőt terheli. A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező alkotásokat a kiadandó naptárban, valamint egyéb kiadványokban – a szerzői jogok tiszteletben tartásával (az alkotó nevének feltüntetésével) – térítés nélkül használhassa.

További információért keressék fel a http://magyartrikolor.com weboldalt.
Szilágyi Ákos (Hungarian TV of New York, 56Lángja Alapítvány)