4. Vajdasági Peron Music Tehetségkutató

Zenta Egyéb
A Peron Music Alapítvány pályázatot ír ki a Vajdaságban működő feltörekvő zenekarok részére, a 4. Vajdasági Peron Music Tehetségkutatón való részvételre.
A pályázat kétfordulós.
I. Forduló – jelentkezés:
A jelentkezés kizárólag elektronikus úton történhet, a Peron Music Alapítvány weboldalán található online regisztrációs űrlap értelemszerű kitöltésével. A zenekarok 1 db saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni. Kizárólag YouTube linkeket áll módunkban elfogadni.
Jelentkezési határidő: 2021. július 31.
A beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül max. 10 előadót hívunk meg a döntőbe, amelyről filmfelvétel készül.
II. Forduló – döntő:
A fesztivál helye: Zenta, House of Tississippi Blues
A fesztivál időpontja: 2021. augusztus 14.
A döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű, produkció szintű előadást várunk, önmaguk bemutatásával. Minden zenekarnak 15 perc műsoridő áll a rendelkezésére és maximum 3 dalt lehet játszani. A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét. A számos értékes nyeremény túl a legjobb csapatot a zsűri delegálja a 2021. évi Öröm a zene Tehetségkutató döntőjébe Budapestre.