18. Filmtett Workshop

Erdély Külhoni

A 18. Filmtett Workshop pályázati felhívása (2020)

A Filmtett Egyesület meghirdeti idei filmes alkotótáborának felhívását nyolc alkotócsoport számára. A workshop helyszíne a háromszéki Kommandó, időpontja 2020. július 13–25. Az alsó és felső korhatár 18, illetve 35 év. A tábori részvétel pályázathoz kötött; nem kizáró jelentkezési feltétel a korábbi filmes tapasztalat megléte.

Mit kell beküldeni? Kattints a csoport nevére a részletekért:

A csoportvezetők nevét a következő napokban tesszük nyilvánossá.

Pályázni a Filmtett Workshop honlapján kitöltött űrlappal és a szükséges egyéb dokumentumok (ld. alább) elküldésével lehetséges.

A pályázat beküldési határideje április 26., éjfél.

Eredményhirdetés május 29-én várható. A nyertes pályázók névsora látható lesz a Filmtett Workshop honlapján, de a döntésről személyesen (e-mailben) is értesítünk mindenkit.

Pályázati díj nincs, a nyári tábor részvételi díja 49 000 forint vagy 590 lej, a résztvevő lakhelyének megfelelően. Ez magában foglalja a szállás, a teljes ellátás, a felhasznált technika, valamint az oktatás összes költségét a tábor teljes időtartamára (nem tartalmazza az útiköltséget). Szociális alapon sikeres pályázó számára 50%-os részvételidíj-kedvezményt biztosítunk (a kedvezményt a pályázat beküldésekor kell igényelni), a partner-tanintézmények diákjai pedig 30%-os részvételidíj-kedvezményben részesülnek.

További információ: vagy +40-728-262023.
Adatok, fényképek és filmek az alkotótábor korábbi kiadásaiból: www.filmtettworkshop.ro