Magyar Pedagógusok Nyári Egyeteme

Komárom, Rimaszombat Továbbképzések

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége XXV. Nyári Egyeteme

Komárom, XXV. Jókai Mór Nyári Egyetem: 2016. július 11 – 16.
Rimaszombat, II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetem: 2016. július 10 – 15.

szmpsz-3

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2016. július 10. és július 16. között szervezi a XXV. Nyári Egyetemét, párhuzamosan két helyszínen, Komáromban és Rimaszombatban. Komáromban nyolc szakcsoportot hirdettünk meg, Rimaszombatban pedig öt képzés számít az érdeklődők figyelmére.

A szakcsoportok rendszerint 30 képzési órát tesznek ki, a továbbképzések egy része a Comenius Pedagógiai Intézet és a Komáromi Módszertani Pedagógiai Központ akkreditált továbbképzése. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, hogy a tartalmi felépítés nem teszi lehetővé az átjárást, ezért csak egy továbbképzésre lehet jelentkezni. A szakcsoportok minimálisan 15 bejelentkezett hallgatóval indíthatóak, a maximális létszám 25 fő. Az iskolákban és az iskolai intézményekben dolgozók mellett valamennyi programra jelentkezhetnek a pedagógiai pályára készülő egyetemi hallgatók is.

A Jókai Mór Nyári Egyetem Komáromban, 2016. július 11-én (hétfő) kezdődik, és július 16-án (szombat), 12.00-kor ér véget.

A II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetem Rimaszombatban egy nappal hamarabb kezdődik: július 5-én (hétfő), és egy nappal hamarabb ér véget: július 15-én, 12.00-kor.

Jelentkezni az SZMPSZ honlapján (www.szmpsz.sk) keresztül – csak elektronikusan – lehet 2016. június 15., éjfélig.

Tisztelettel kérjük a jelentkezőket, hogy időben regisztráljanak az SZMPSZ honlapján, mert 25 fő felett a rendszer már nem fogadja a jelentkezést, ilyen esetben más szakcsoportra lehet jelentkezni.

Az akkreditációval kapcsolatos jelentkezési lapot kizárólag postai úton (SZMPSZ / ZMPS P.O.BOX 49., 945 01 Komárno) kérjük elküldeni (postára adás dátuma: 2016. június 15.). A jelentkezéshez szükséges dokumentumok a cikk alján találhatóak.

SZMPSZ – XXV. Jókai Mór Nyári Egyetem, Komárom, 2016. július 11 – 16.

A jelentkezéssel együtt megrendelt ellátást, kiegészítő programot is magába foglaló részvételi díj:

A Komáromi Módszertani Pedagógiai Központ akkreditált továbbképzéseire és a KM-4 nem akkreditált továbbképzésre a részvételi díj, mely magába foglalja a vizsgadíjat is, az SZMPSZ tagok és az egyetemi hallgatók számára 25,00 EUR, a többi pedagógusnak 35,00 EUR.

A Comenius Pedagógiai Intézet akkreditált továbbképzéseire a részvételi díj, mely magába foglalja a vizsgadíjat is, az SZMPSZ tagok és az egyetemi hallgatók számára 40,00 EUR, a többi pedagógusnak 50,00 EUR.

A Comenius Pedagógiai Intézet akkreditált továbbképzésére: Innovációk az iskolák és iskolai intézmények irányításában a részvételi díj, mely magába foglalja a vizsgadíjat is, az SZMPSZ tagok és az egyetemi hallgatók számára 60,00 EUR, a többi résztvevőnek 75,00 EUR.

A részvételi díjat a jelentkezés elfogadása után kell befizetni. Erről az SZMPSZ Komáromi Központi Irodája írásban értesíti a jelentkezőket.

Szakcsoportok, online jelentkezések: ITT!

SZMPSZ – II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetem, Rimaszombat, 2016. július 10 -15.

A jelentkezéssel együtt megrendelt ellátást, kiegészítő programot is magába foglaló részvételi díj:

A COMENIUS PI akkreditált továbbképzéseire a részvételi díj, mely magába foglalja a vizsgadíjat is, az SZMPSZ-tagok és az egyetemi hallgatók számára 40,00 EUR, a többi pedagógusnak 50,00 EUR.

A Komáromi Módszertani Pedagógiai Központ akkreditált továbbképzéseire a részvételi díj, mely magába foglalja a vizsgadíjat is, az SZMPSZ-tagok és az egyetemi hallgatók számára 25,00 EUR, a többi pedagógusnak 35,00 EUR.

A RSZ – 5-ös továbbképzés, „Testnevelés…” szakcsoportra a részvételi az SZMPSZ-tagok és az egyetemi hallgatók számára 25,00 EUR, a többi pedagógusnak 35,00 EUR.
A részvételi díjat a jelentkezés elfogadása után kell befizetni. Erről az SZMPSZ Komáromi Központi Irodája írásban értesíti a jelentkezőket.

Szakcsoportok, online jelentkezések: ITT!