Ingyenes intenzív online fotótanfolyam

On-line Villámkurzusok

A nagyváradi “Euro Foto Art” Nemzetközi Egyesület, a Magyar Házak Nonprofit Kft. támogatásával kéthetes, intenzív, magyar nyelvű technikai és fotóművészeti tanfolyamot szervez a Kárpát-medencében élő, fotográfiát kedvelők számára.

A fotótanfolyamot Tóth István nagyváradi fotóművész, az EFANE elnöke tartja, aki több mint négy évtizede vezet fotótanfolyamokat. A résztvevők előadást hallhatnak a fotográfia történetéről, az analóg és digitális fényképezőgépekről, fotótechnikákról és a mobiltelefonokkal készített képek technikai ismereteit is elsajátíthatják.

Az online előadásokra 2021. február 1-12 között, munkanapokon, magyar idő szerint 16:00 – 18:30 óra között, illetve szombaton 09:00-12:00 óra között kerül sor.

A tanfolyam elvégzését a szervező oklevéllel igazolja.

A tanfolyam résztvevői által készített legsikeresebb alkotásokat pedig közös kiállításon mutatja be a nagyváradi várban. A kiállítás ünnepélyes megnyitója, amely egyben a tanfolyam záróünnepsége is lesz, február 13-án, 10 órai kezdettel tartják.

A tanfolyam ára 35.000 Forint, de a délvidéki, erdélyi, felvidéki, kárpátaljai és őrvidéki jelentkezők tandíját, a szegedi Délvidék Házat is működtető Magyar Házak Nonprofit Kft magára vállalja.

A jelentkezési lap a www.delvidekhaz.hu honlapról tölthető le. A kitöltött jelentkezési lapokat a email címre várják január 30-ig. Érdeklődni a +36 30 1717293 -as telefonszámon, vagy személyesen Szegeden, a Délvidék Házban (Közép fasor 1-3) lehet.

Forrás: Vajdaság Ma