Halból és tenger gyümölcseiből készült fogás

Brassó Villámkurzusok

2019. május 14-15 közötti tanfolyam részvevői a legínyencebb halfélékből és tenger gyümölcseiből készült fogásokkal ismerkednek. Egy nagy tapasztalattal és sok nemzetközi díjjal rendelkező mesterszakács mellett tanulva és a gyakorlatban kipróbálva elsajátíthatnak olyan szakmai ismereteket, mint: a megfelelő alapanyagok kiválasztásának módját, a halak megtisztításának modern technikáit, különböző halfilézési technikákat, a halhús részeit és azok megfelelő használatát, a halhús megfelelő társítását más alapanyagokkal, az esztétikus tálalás művészetét valamint a minimális veszteséggel való konyhai eljárások trükkjeit.

A tanfolyam keretében kizárólag természetes, egészséges és ebben az országban is könnyen beszerezhető alapanyagokat használnak, mint például: lazac, polip, kagylók, tengeri alga, vörös tonhal, sügér, rákok, tőkehal, friss zöldségek és fűszerek.

A tanfolyam végén olyan különleges ínyencségek kerülnek terítékre, mint: Fehér tőkehal tekercs fekete tigrisrák töltelékkel és rózsaborsos fehér szósszal, Fésűkagyló libamájas borsópürével, Sügérfilék szardellával és burgonyachipsszel és sok más szemgyönyörködtetőén tálalt fogás.

 

Időszak: 2019. május 14-15

Helyszín: Brassó

Program: első nap 9.00-18.00, második nap 8.00-16.00

 

Érdeklődni és iratkozni a 0732-575.556 vagy 0756-610.883 telefonszámokon vagy a email címen lehet.