A paprika növényvédelme

Drea Villámkurzusok

MEGHÍVÓ

A Katház Közhasznú Nonprofit Kft és a Poverello Alapítvány szervezésében a 2018. augusztus 14-én (kedd) 17.00 órakor kezdődő mezőgazdasági előadására amely a paprika növényvédelmének témakörét mutatja be.

Az előadás a dreai kultúrkör épületében kerül megrendezésre. Cím: 21227 Mileševo-Drljan, József Attila 13 .

Az előadás az Interreg-IPA Magyarország-Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési program keretében a SocioAgro (Társadalmi vállalkozás és közösségi kertművelés – küzdelem a tartós munkanélküliség ellen) projekt részeként valósul meg.
Az előadáson a paprika növényvédelmével kapcsolatos információk, hasznos tippek és azzal kapcsolatos szakmai összefoglaló hangzik el. Az előadást Horinka Tamás okleveles növényvédő szakmérnök, kertészmérnök és kertészeti szaktanár tartja.

Az előadáson és az azt követő vacsorán való részvételét, kérjük 2018. augusztus 12., 12.00 óráig jelezze az e-mail címen, vagy telefonon Boja Andrásnál a +381601706771-os számon.

A részvétel ingyenes!
Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

 

Drea, 2018. augusztus 2.

Üdvözlettel:
Gergely Barnabás

 

JOGI NYILATKOZAT
Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben a Katház Közhasznú Nonprofit Kft.és a Poverello Alapítvány vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

 

 

 

 

Forrás: Délvidéki Civil Portál