A halogatás pszichológiája

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont Könyves Kálmán Körút 12-14. I. Emelet, Budapest, 1097 Ismeretterjesztő

A HALOGATÁS PSZICHOLÓGIÁJA

Nyakunkon az Újév; ebben az időszakban a legtöbben nagy elhatározásokra jutunk: életmódot váltunk, nem lustálkodunk többet, hatékonyabbak leszünk, nem halogatjuk többet a feladataikat…

Ennek apropóján a Be Smart Klub újra megszervezi nagy sikerű előadását a “Halogatás pszichológiáját”, hogy újult erővel vághassunk neki 2018-nak!

Dr. habil. Takács Ildikó, pszichológus, egyetemi docens, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem GTK Ergonómia és Pszichológia Tanszék vezetője előadásából megtudhatjuk, miért halogatunk, milyen pszichológiai háttere van, és milyen módszerekkel győzhetjük le ezt a sokunkat érintő negatív szokást.

„Majd holnap! És ma?

A feladatok elvégzésének elhalasztása minden embert jellemezhet.

Azonban az a tény, hogy mit, mikor és mennyire halogatunk jelentősen különbözik. Az előadás a halogatók jellemzőit, magatartási sajátosságait mutatja be, olyan pszichológia jelenségek kapcsán, mint az önbénítás, a kudarcfélelem és a tökéletességre törekvés.

A halogatással való megküzdésről, a halogatás legyőzésének eszközeiről és a halogatás hatásáról is beszélünk.” /Dr. habil. Takács Ildikó/

Belépő: 1690 Ft
Jegyvásárlás: https://tixa.hu/a-halogatas-pszichologiaja

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Be Smart Klub … és kitárul a világ!