Társadalmi mozgalmak filmekben

Auróra közösségi ház (Budapest, 8. ker., Auróra utca 11.) Kiemelt cikk

Szeretsz filmeket nézni? Érdekelnek a társadalmi mozgalmak? Akkor ezt a képzést neked találtuk ki!

A 8 hetes képzés során klasszikus filmeken keresztül ismerkedünk meg a 20. század legnagyobb társadalmi mozgalmaival a magyarországi lakhatási mozgalmaktól az észak-amerikai fogyatékosügyi szerveződésen keresztül a latin-amerikai gyárfoglalásokig. A filmeket közösen fogjuk megnézni és csoportos beszélgetés során dolgozzuk fel, képzett tanárok és szakértők segítségével.

Ez a képzés ( http://www.kozeletiskolaja.hu/post/kepzesi-felhivas-tarsadalmi-mozgalmak-filmekben ) elsősorban hátrányos helyzetű embereknek szól.

Helyszín: Auróra közösségi ház (Budapest, 8. ker., Auróra utca 11.)
Időpont: 2016. november 16-tól 2017. január 18-ig, minden szerdán 18.00-tól 21.00 óráig

A képzésen a részvétel ingyenes, de ha be tudod fizetni a 10.000 Ft/fő részvételi díjat, akkor hozzájárulsz ahhoz, hogy a képzéseink hosszú távon is mindenki számára elérhetőek legyenek!

Jelentkezni a letölthető jelentkezési lapon (https://drive.google.com/file/d/0B7zlyJhkCxZ2S0xJM21mN1M3UXc/view ) vagy telefonon lehet november 5-ig.

A foglalkozások alatt kávét, teát és rágcsálnivalót biztosítunk, illetve szükség esetén utazási támogatást. Gyerekekkel is lehet jönni, nekik tudunk játszóházat szervezni a helyszínen (ezt kérjük, előre jelezd).

További tájékoztatás: Dósa Mariann (06 70 509 8510),

——————

Közélet Iskolája: http://www.kozeletiskolaja.hu/
Közélet Iskolája a Facebookon: https://www.facebook.com/KozeletIskolaja

Mikor van a tetteknek ideje, ha nem ilyenkor?:https://www.facebook.com/MikorVanATetteknekIdejeHaNemIlyenkor

A Közélet Iskolája célja a pénzügyileg független és hosszú távon fenntartható működés. Szeretnénk biztonságos munkahelyeket teremteni és minőségi szolgáltatásokat nyújtani. Ahhoz, hogy azt csinálhassuk, amire valóban szükség van, és ne a pályázati kiírások határozzák meg munkánkat, nagy szükségünk van támogatásodra!

Bankszámlaszám: 16200106-11553650 (Magnet Bank, 1062 Budapest Andrássy út 98)

 

Forrás: civilhirugynokseg.hu