Nagycsaládosok a könyvtárban

Kishegyes Kiemelt cikk

Családok segítése a hétköznapokban elnevezéssel szombaton megkezdődött a Kishegyesi Nagycsaládosok Egyesületének és a Kishegyesi Könyvtárnak a közös foglalkozássorozata.

A hat részből álló program első összejövetelén a gyerekek téli témákkal ihletett alkotásokat készítettek. Ábrahám Krisztina, a Kishegyesi Nagycsaládosok Egyesületének titkára elmondta, hogy február 22-én, pénteken délután, majd március 9-én szombaton délelőtt, április 5-én, péntek délután, majd pedig április 18-án, csütörtökön délután is lesz ilyen foglalkozás. A kézművességen kívül mesefeldolgozással, textilfestéssel, drámapedagógiával és tojásírással is foglalkoznak majd, de lesz olyan is, amikor illemtant tanulnak.

A programot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja, a résztvevők számára így a foglalkozások ingyenesek, és uzsonnáról is gondoskodnak. Az érdeklődők jelentkezhetnek a még esedékes programokra a 065 61 97 341-es mobilszámon.

A könyvtár pecsétgyűjtési akciója is megkezdődött a szombati foglalkozással. Pecséteket lehet gyűjteni a foglalkozásokon való részvétellel, könyvek kölcsönzésével és elolvasásával, valamint a különböző rendezvényeken való részvétellel is. Az év végén pedig megjutalmazzák majd a legtöbb pecsétet összegyűjtött diákokat.

Forrás: Magyar Szó