Civil Akadémia Miskolc – A győzelem íze…

CÖF Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey Artúr utca 5.) Kiemelt cikk

MEGHÍVÓ

A győzelem íze…
című kihelyezett Civil Akadémiára
a Civil Összefogás Fórum, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Szellemi Honvédők közössége rendezésében, együttműködve a CÖF Klub Miskolccal, a Versbarátok Körével, az Életfa Alapítvánnyal, az Életműtárs Egyesülettel, valamint az 1956-os Vitézi Lovagrend Baráti Társasággal.
A CÖF-CÖKA folytatja országjárását a szellemi honvédők közt a 2019-2020-as évadban is.
Vendég: ifj dr Lomnici Zoltán alkotmányjogász
Alakszai Zoltán jogász, Miskolci Önkormányzat Fidesz frakcióvezetője
Maradni vagy menni? Régóta húzódó megválaszolatlan kérdés. Még várunk, pedig lassan elérkezik az a perc, amikor már nem halogatható a döntés. Doktor Miniszterelnök úr azt mondta, egy centire volt attól a Fidesz, hogy kilépjen a Néppártból. Ám a politikai művészet. Ki kell várni a legalkalmasabb pillanatot, lecsillapítani a hétköznapi jogos indulatot, hátratolni az egót és figyelni. Szakavatott elemzőt hívtunk ma estére, hogy mindezt értelmezze. A miskolci választások eredménye sokunkat szomorúsággal tölt el. A Miskolci FIDESZ frakció vezetőjével és szakértőnkkel az okokról és továbblépésről szándékozunk beszélgetni. Alakszai Zoltán a Miskolci Önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője és Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője és a Századvég Alapítvány jogi szakértője lesz a Szellemi Honvédő találkozó meghívott vendége.

Meghívott előadó: dr. Hortai Rita gyermekorvos

Házigazda: Ferkó Dániel médiaszakember

A rendezvényre várjuk előzetesen kérdéseiket január 25-ig az emailcímre.

A program helyszíne: Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey Artúr utca 5.)
Időpontja: 2020. január 30. 17:00. Kapunyitás 16:30! Az esemény nem sajtónyilvános. A részvétel ingyenes, az ülőhelyek biztosítása érdekében a regisztráció ajánlott. Jelentkezni az alábbi oldalon lehetséges:

https://forms.gle/zw2qHaBv5A7zVCBi8