Jótékonysági gálát tartottak Komáromban

Komárom Kiemelt cikk

A Komáromi Jókai Színház és a Csavar Színház 2017. február 12-én Ember lenni mindég, minden körülményben címmel jótékonysági gálát szervezett a Komáromi Jókai Színház épületében.


A műsor a 200 évvel ezelőtt született Arany János emléke előtt tisztelgett: előbb Tóth Tibor Tetemrehívás című zenés ballada-összeállítását láthatták a nézők, majd Gál Tamás A nagyidai cigányok című verses eposzból készült előadásával lépett színpadra.

A gála teljes bevételét, 1735 eurót a két színház Gelle Szofika orvosi kezelésére ajánlotta fel, s az előadást követően át is adta az édesanya megbízott képviselőjének. Mint arról korábban portálunkon is beszámoltunk, a leukémiával küszködő kis Szofiért példaértékű társadalmi összefogás vette kezdetét.


„Köszönjük a fellépő művészeknek: Tóth Tibornak, Gál Tamásnak, Kováts Marcellnek, Farnbauer Péternek, Madarász Andrásnak, Mester Lászlónak, Tóth Károlynak, a Komáromi Jókai Színház munkatársainak, valamint minden kedves nézőnknek, hogy eljöttek, s hozzájárultak a beteg Szofika kezeléséhez!” – zárta portálunkhoz eljuttatott közleményét a színház.

Forrás: Hirek.sk