Hello holnap! Mobilapplikáció pályázat

Kiemelt cikk

Hello holnap! Mobilapplikáció – partneri pályázat

A Magyar Telekom elsősorban a fogyatékossággal élőkkel, fenntartható étkezéssel és környezetvédelemmel foglalkozó szervezetek pályázatát várja.

A hh! appban a felhasználók különböző feladatokat hajthatnak végre és különböző akciókban vehetnek részt, amelyekért hello holnap! pontokat gyűjthetnek. A gyűjtött pontokat a Magyar Telekom valódi forintokká váltja át és ezeket a felhasználók a hh! appon keresztül eladományozhatják a hh! appban szereplő támogatandó partner szervezeteknek.

A pályázati felhívás célja:
A Magyar Telekom fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson civil és nonprofit szervezeteknek, ehhez a pályázaton keresztül három szervezetnek nyújt lehetőséget a hh! appon keresztüli adománygyűjtéshez. A Magyar Telekom elsősorban a fogyatékossággal élőkkel, fenntartható étkezéssel és környezetvédelemmel foglalkozó szervezetek pályázatát várja.

Kik pályázhatnak:
A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek (az egyházi intézmények és politikai pártok nem pályázhatnak). Jelentkezhetnek továbbá magántulajdonban lévő nonprofit KKV-k is. Feltétel, hogy a pályázó szervezetek bejegyzett székhelye Magyarországon legyen.

Határidő: 2016. december 11.

Bővebben itt: telekom.hu (http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/hello_holnap_mobilapplikacio )

 

Forrás: nonprofit.hu