Hello bringás

Kiemelt cikk

Hello bringás

Pályázati kiírás
Ha Te is imádsz tekerni és két keréken éled az életed, mondd el nekünk videóban, mutasd meg, merre jársz, merre szeretsz csavarogni. Töltsd fel kedvenc bringaútvonalad, vagy akár az összeset, és ha jól tolod, még díjat is kaphatsz! Érdekel, hogy hogyan? Tekerj lejjebb!
Videó pályázatot írunk ki, azzal a céllal, hogy népszerűsítsük a bringázást, és a bringás útvonalakat. Ehhez nyújthatsz majd segítséget Te is a pályázaton nyertes videóddal.

Pályázat kiírója: a hello Bringás üzemeltetője, a Magyar Posta Biztosító Zrt.
Pályázat lebonyolítója: Extreme Net Kft., a hello szakmai és marketing partnere.

Pályázó lehet: minden 14. életévét betöltött, cselekvőképes személy. Egy pályázó több videóval is pályázhat, így akár több videója is nyertes lehet a pályázaton.

Pályázat tartama: 2019. augusztus 26.-tól -2019. december 31.-ig.

Nyeremény:
A zsűri által kiválasztott minden nyertes videó szerepelhet a hello-s videó térkép oldalon, melyért nettó 25 000 Ft-os szerzői jogdíj illeti meg a pályázót.

Pályázati követelmények:
1. Az alábbi feltételeknek megfelelő videókat várjuk:
– a videó témája, fő tartalma a kedvenc bringás útvonalad legyen;
– maximum 10 perces videót készíts;
– bizonyosodj meg róla, hogy a felvétel jó minőségű, tiszta;
– készíts izgalmasabb anyagot több kameraállásból;
– válassz látványos útvonalat:
– városi kerékpározás során mutasd meg a nevezetességeket,
2. Csak saját videóval tudsz nevezni, átvett anyagok nem jelenhetnek meg. Nem lehet pályázni jogdíjköteles zenét tartalmazó alkotással.
3. Szabálytalannak minősülnek továbbá azok a videók, és így nem vehetnek részt a pályázaton azok, amelyek:
– témája nem egyértelműen a kiírás témájához kapcsolódik,
– sértik a jó ízlést,
– jogsértő vagy törvényellenes cselekvésre ösztönöz,
– szexuális tartalmúak,
– alkohol vagy dohányáru fogyasztását jelenítik meg,
– politikai vagy egyéb jelképeket/jelzéseket mutatnak be,
– a videó pályázat témáitól és azok támogatóitól idegen logót, feliratot tartalmaznak,
– egyéb reklám értékűek.

Pályázat beadása:
1. Készíts videó felvételt kedvenc bringás útvonaladról;
2. A videódat töltsd fel egy videó megosztó oldalra (YouTube, Vimeo, Indavideo stb.);
3. A hello erre kialakított pályázó felületén töltsd ki a szükséges adatokat, a megfelelő helyen add meg az alkotásod linkjét, majd a Beküldés gombra kattintva küldd be a pályázatodat.

Pályázat elbírálása:
A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, a pályázati kiírás és szubjektív szempontok figyelembevételével. A pályázat időtartama alatt a zsűri kétszer bírálja el az addig beérkező pályázatokat, melyek alapján korlátlan számú nyertes videót választhat ki.
1. Elbírálás: 2019. október 31.
2. Elbírálás: 2020. január 6.
A zsűri által hozott döntéssel szemben nem élhetnek fellebbezéssel a pályázók, a zsűri a döntését nem köteles megindokolni.

Nyertes pályázatok kihirdetése, nyeremény átvételének feltétele:
A nyertes pályázókat e-mailben vagy telefonon értesítjük, az elbírálást követő 15 napon belül. A pályázó a részvétellel, valamint az adatkezelési hozzájárulás megadásával beleegyezik, hogy pozitív elbírálás esetén a nevét a Pályázat kiírója a honlapján vagy applikációban feltüntesse. A Pályázat kiírója a videó megjelenésével és jogdíjfizetéssel kapcsolatos teendőket a nyertes pályázóval egyezteti.
A videó honlapon történő megjelenítésének és így a szerzői jogdíj átadásának feltétele, hogy a nyertes pályázó a pályázat lebonyolítója, az Extreme Net Kft.-vel szerződést kössön a videó felhasználására vonatkozóan.
Feltétel továbbá, hogy pozitív elbírálás esetén az anyagot szerkeszthető formában, legalább full-HD felbontásban, térképleírással küldd el Nekünk az erre kialakított feltöltési felületen.
A nyeremények után esedékes adóterheket a pályázat lebonyolítóját, az Extreme Net Kft. viseli.

Hozzájárulás, felelősség
A videókon szereplő tartalomért a pályázó vállalja a felelősséget, az ebből eredő esetleges jogi vagy anyagi következményeket is ő viseli. Ezért a pályázatra jelentkezéssel a pályázó jelen kiírásban foglaltakat elfogadja, egyben elismeri, hogy a videó szerzői és/vagy közzétételének jogával rendelkezik, továbbá a videón esetlegesen szereplők engedélyének birtokában van. Mivel a Pályázat kiírójának a nyilatkozat valóságtartalmát ellenőrizni nem áll módjában, így amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a pályázót terheli.
Amennyiben az akció során bizonyítottan olyan technikai vagy biztonsági probléma merül fel, amely csalásra adhat lehetőséget, a Pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatot szüneteltesse vagy törölje. A Pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázatból kizárja azt a résztvevőt, továbbá polgári kártérítési, illetve büntetőeljárást kezdeményezzen azzal a résztvevővel szemben, aki nem tisztességes úton kíván a pályázat során előnyhöz jutni. Amennyiben a pályázat tartama során bármely résztvevővel kapcsolatban csalás lehetősége vagy ténye merül fel, Pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályázót azonnali hatállyal kizárja a pályázaton történő részvételből, és minden hozzá kötődő, benyújtott pályázat anyagot töröljön.
A pályázók elfogadják, hogy a pályázaton való részvétel során a jelen pályázati kiírásban foglaltak bárminemű megszegésével a Pályázat kiírója vagy a fő támogatója számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Pályázat kiírója a pályázatban való részvétel lehetőségét a jelen kiírás megszegése esetén bármely résztvevőtől megvonhatja.
A pályázók a pályázatban való részvétellel együtt jelen pályázati kiírás rendelkezéseit is elfogadják.
Ha a pályázattal kapcsolatban kérdésed van, keresd a hello csapatát a  címen.
https://hello.hu/bringasfilmek