Fotóverseny #kolozsvár700

Kolozsvár Hírek

Fotóverseny #kolozsvár700: mutasd meg a rejtett részleteket!

Idén ünnepeljük Kolozsvár várossá nyilvánításának 700. évfordulóját. Mutassunk közösen 700 okot, amiért szeretjük a várost!

Az

idén ünnepeljük a 700 éves évfordulóját annak, hogy Kolozsvárt várossá nyilvánították. És mi úgy gondoljuk, hogy legalább 700 okot fel tudunk sorolni arra, hogy miért szeretjük ezt a várost. Ehhez kérjük a te segítséged is! Kolozsvár egy olyan város, amely mindig tartogat felfedezni valót nemcsak az egyetemisták újabb és újabb generációinak vagy az idelátogató turistáknak, de a saját lakói számára is.

Fotópályázatot hirdetünk, amelynek célja, hogy ezeket a rejtett részleteket, elkapott pillanatokat megörökítsük: tölts fel egy Kolozsváron készült fotót az Instagramra, amely a város egy talán kevésbé ismert, akár egészen apró részletét mutatja meg, amely mellett talán nap mint nap hajlamosak vagyunk elmenni, pedig csak egy friss tekintetre lenne szükség ahhoz, hogy rácsodálkozzunk: legyen az akár egy régi kapu díszes kilincse vagy egy apró virág a járda repedésében. Lehet, hogy csak te vetted észre? Ne hagyd elveszni a pillanatot, oszd meg másokkal is!

A verseny június 14. és július 5-e között tart, azok az ebben az időszakban az Instagramra feltöltött, Kolozsváron készült képekvehetnek részt benne, amelyeket a következő hashtaggal osztottak meg: #kolozsvár700 vagy #cluj700.
A verseny végén a három legjobb fotót díjazzuk, a zsűrizésre pedig fényképészeket kérünk fel. A díjaink a következők: 300 lej fődíj, 200 lej második díj és 100 lej harmadik díj. A versenybe benevező fotókat nemsokára a Transindexen is közzétesszük, addig is az Instagramon lehet követni a hashtagek segítségével.

Forrás: Transindex.ro