EMBERTÁRSAI SEGÍTSÉGÉRE VAN SZÜKSÉGE

Erdély Emberek

TULIT TIBORT TAVALY MŰTÖTTÉK – EMBERTÁRSAI SEGÍTSÉGÉRE VAN SZÜKSÉGE

Műszemet kapott egy tavaly elvégzett műtét alkalmával Tulit Tibor, egy csíkszeredai fiatalember. A Marosvásárhelyen véghezvitt beavatkozásra a bal szemben keletkezett daganat eltávolítása miatt kellett sort keríteni. Az akkori adománygyűjtés sikeres volt, a műtéthez szükséges pénzösszeg alig pár nap alatt gyűlt össze.

Azóta rendszeresen kell járjon vizsgálatokra és ellenőrzésre Csíkszeredából Marosvásárhelyre és mivel kevéssel a szeme elvesztése óta nem kapott munkahelyet, így az állami, rokkantaknak járó segélyre van szorulva, ami alig több, mint 300 lej s amely a megélhetésre se elég, nemhogy a vizsgálatokra, utazásokra.

A fiatalember a segítségünket kérte, hogy munkahelyhez jusson, szállást találjon (mivel jelen pillanatban is a hajléktalanszálláson lakik) és egy, az elinduláshoz szükséges pénzadományt is elfogadna. Az adományokat a R0 77 BRDE 210 SV 4855 2312 100 bankszámlaszámra várja. Tulit Tibor elérhetősége a munkahely és a szállásfelajánlók részére megtalálható szerkesztőségünkben.