Az időseket köszöntötték

Horvátországi Magyar Napló Marino Selo Emberek

A Dezsanováci Magyarok Közössége az idősek világnapja (október 1.) alkalmából a Marino Selo-i idősek otthonába látogatott szeptember 30-án. Ezzel a látogatással szerették volna köszönteni az idősebbeket.

Az idősek napja az idős emberekről, az ő tiszteletükről szól. Tiszteletünk magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és annak kifejezését, hogy társadalmunknak ők is hasznos tagjai, és mindannyiunknak nagy szükségünk van rájuk. A Dezsanováci MK tagjai is ezt szerették volna megmutatni az idősek otthona lakóinak. A Marino Selo-i idősek otthonának vezetője meghívására érkeztek az egyesület szakcsoportjai a szombati ünnepségre. A Dezsanováci MK énekkara, a Csárdás és a Lepkék tánccsoportja is bemutatkozott. A magyar kultúregyesület mellett a međurići szlovák egyesület is fellépett.

1 (1) 1 (2)

Mindig szívesen fogadjuk a felkéréseket. Örömmel érkeztünk az idősek otthonába is, hogy velük együtt ünnepeljük a napjukat. Remélem, hogy műsorunkkal mosolyt csaltunk az arcukra – mondta el lapunknak Jarža Elika, a Dezsanováci MK elnöke.

M.LJ.