Alma ajándékba

Zenta Kiemelt cikk

Hétfőn délután a Zentai Közkórház és az egészségház ajándékot vett át a helyi Rotary Clubtól. Berényi Ernő, a klub zentai ez évi elnöke elmondta, hogy tavaly decemberben gyűjtést szerveztek az egészségügyi dolgozók részére. Ennek hozadékaként adták át hétfőn délután azt az 560 kilogramm almát, amit a horgosi Faragó Imre almatermelő jóvoltából biztosítottak a Zentai Egészségház és a kórház dolgozói számára. Dr. Surján Gusztáv, a Zentai Egészségház igazgatója mind a 110 dolgozójuk nevében köszönetet mondott az egészség szimbólumáért.

Dr. Csáki Beáta, a Zentai Közkórház igazgatónője beszélt a Rotary Clubbal való szoros együttműködésükről, és ő is megköszönte az adományt mind a 430 dolgozójuk nevében.

– Nem először segít bennünket a zentai Rotary Club különböző adományokkal, mentőkocsikat és műszereket is kaptunk már tőlük. Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítségüket és a hosszú évek munkáját. Nagyon fontos, hogy az egészségügyben dolgozók érezzék, hogy ebben a nehéz helyzetben értékelik a munkájukat, és ezt akár almával is szimbolizálják.

Forrás: Magyar Szó