A Limp Bizkit az Electric Castle nagy neve

Erdély Hírek

Az amerikai Limp Bizkit teszi teljesebbé a hetedik Electric Castle headlinereinek sorát a szervezők keddi bejelentése szerint. Az 1994-ben alakult együttes tartják a Deftones és a KoЯn mellett a nu metal stílus megteremtőinek. Zenéjükben sikerül ötvözniük két teljesen különböző zenei irányzatot, a rockot és a rappet.

Szintén a bejelentett újdonságok között van a német Nils Frahm zongorista, akinek a koncertjei, mint írják, “szinte hipnotikus élményt jelentenek”, illetve a skót Chvrches szintipop banda, amelynek a Marshmello-val közösen készített, Here With Me című dalát a BBC1 a jelenlegi legjobb popdalnak választotta.

Fellép továbbá Zomboy, akitől 110 százalékos showt ígérnek a szervezők, és ott lesz Bonchidán a kanadai Zeds Dead, akiről azt írják, hogy az elektronikus zene sokféleségére támaszkodik, zenéjében keverednek a house, az electro house, a hip-hop, a glitch és a drum and bass elemei. A fesztivál bejelentései között van továbbá Jauz, az Infected Mushroom, a Sigma, a Gangs of Youth, a Lamb, a Giggs, a Polo & Pan, a The Black Madonna és a TOKiMONSTA. (közlemény)